Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11763103 www.bgdnes.bg

Бог да пази кралицата и... Евгени Минчев!

Лордът провеси свой портрет с Елизабет Втора на терасата си

Евгени Минчев сътвори пърформанс на балкона на мансардата си в стара кооперация в центъра на столицата. Лордът, за когото никога не се знае с положителност дали е в София или в Лондон, е окачил на задната стена на терасата си двоен портрет - на себе си и на британската кралица Елизабет Втора, която тези дни празнува юбилей от възкачването си на трона. Надписът на английски "Честит рожден ден" всъщност е поздрав не само за владетелката, но и за самия паркетен лъв, който скоро навършва 59 г.

"Евгени, идваш ли? Закуската е сложена", гласи шеговитият коментар на светския хроникьор към "двойния портрет". Истината обаче е малко по-различна и от пърформанса, и от градските легенди, че ВИП пиарът е специално поканен на купона по случай ЧРД-то на Елизабет Втора.

Реклама

"Аз всъщност съм инициатор на ежегодния бал на Българско-британския бизнес бал в Лондон", уточни за "България Днес" Евгени Минчев. И тази година той ще го води, а на празненството, което е класически хибрид между приятно и полезно, отново ще присъства каймакът на британския елит.

Пред вестника лордът призна, че ще полее рождения си ден в столична сладкарница близо до Докторската градина в столицата. На една ръка разстояние оттам е "безглутеновата" сладкарница на премиершата Линда Петкова и може би затова Минчев е подбрал това място, предполагат други бг "пиари на звездите".

Всепризнатият "маестро на модата" посреща ЧРД-то си, увлечен по... пчеларството.

"Спасявам 60 000 пчели. Подкрепям пчеларите. Част от благотворителната инициатива за моя 59-и рожден ден бяха пчелите", написа в профила си във Фейсбук Минчев.

Той сподели още, че е осиновил кошер и е кръстил пчелата майка Лула. Така се казвала неговата покойна майка, която по думите му "щяла да се зарадва на това".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама