Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11763503 www.bgdnes.bg

Щерката на Боби М. забегна на море

Бисера по бански, зетят Живко Миланов я води в чужбина

На тузарска почивка се отдаде дъщерята на Борислав Михайлов - Бисера. Докато татко й се черви от срам след безобразното представяне на националния ни отбор по футбол, то щерка му избяга надалеч и очевидно не се вълнува от проблемите на БФС.

Двамата заедно със своя съпруг - бившия защитник на "Левски" и на България Живко Миланов, си подариха морска ваканция. Повод бе 12-ата годишнина от сватбата им, научи "България Днес". Жиката и Бисера избраха екзотично място зад граница и се наслаждават на горещото време под палмова сянка. С тях са и двамата им синове Николай и Мартин.

Реклама

Най-голямата щерка на Боби Михайлов, която е кака на вратаря на националния отбор Ники Михайлов, е страстна футболна фенка. Тя обаче е спряла да се ядосва за неволите на "лъвовете", които вече в 7 мача не познават вкуса на победата, а в неделя бяха размазани с 2:5 от непретенциозния тим на Грузия в Разград. Вместо да се тръшка какви ги вършат футболистите ни под ръководството на баща й, Бисера разпуска на шезлонг с ледени напитки. Тя е само по черно-бял бански с райета на зебра. Плътно до нея е и Жиката, който неизменно носи сини шорти и показва татуировката на дясната си ръка.

Семейството не разкрива къде е избрало да почива. Миланови напоследък имат само хубави поводи. Както "България Днес" вече писа, зетят и щерката на Боби М. вдигат свой луксозен палат в полите на Витоша. Новата къща на Живко ще е последен писък на модата. Жиката прекрати активната си футболна кариера преди повече от 2 години, след като докторите откриха здравословен проблем с белите му дробове. След това той се пробва като старши треньор на "сините", а от новия сезон ще бъде в щаба на "Локомотив" (Сф). Бисера пък работи в компания за продажби и наем на луксозни жилища.

Тъстът Боби никога не е крил топлите си чувства към Миланов, още докато десният бек играеше за националите. За сватбата през 2010 година Михайлов извади 50 хиляди лева, а на тържеството присъстваха над 500 гости.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама