Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11807827 www.bgdnes.bg

Жени Калканджиева: Наоми Кембъл понякога се държи нагло

Най-вероятно е подразнила с претенциите си служителите на летище София, смята най-красивата българка

"Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл", каза за "България Днес" Жени Калканджиева.

Реклама

Шестата по красота в света нашенка е от малцината българи, които се познават лично с шоколадовата топманекенка и се е срещала с нея на много места по света.

"Познавам Наоми още от времето, когато работех в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София", сподели за изданието Калканджиева.

Шефката на модна агенция "Визаж" не скри, че не е очарована от маниерите на своята знаменита колежка. Тя я определя като "експулсивна" и дори скандална.

"Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми повече, отколкото към мен или към който и да било български гражданин", допълва ексмоделката.

"Наоми е много претенциозна. Това е известно", уточни Жени Калканджиева.

"В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служителите на летище София са се държали расистки с тях", коментира още неостаряващата красавица.

За нея основната причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният й характер. "Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището", добави Калканджиева.

Агенция "Митници": Няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл

"Във връзка с множеството получени запитвания по повод информация за проверка на г-жа Кембъл при пристигането й на летище София ви информираме, че е бил проверен багажът на г-жа Кембъл и е извършена рутинна проверка на случаен принцип, което е част от задълженията на митническите служители. Няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл или неин представител", гласи официалното съобщение на Агенция "Митници"

Реклама
Реклама
Реклама