Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11864142 www.bgdnes.bg

Докторите ограничават телефона на Неделев

Тошко се нуждае от пълна почивка и по-малко емоции след катастрофата

Националът Тодор Неделев се нуждае от пълна почивка, по-малко емоции, а лекарите са го посъветвали да ограничи и използването на телефона. Това обясни за "България Днес" Тодор Благов от пресслужбата на "Ботев" (Пловдив), който държи връзка с Тошко и всеки ден се информира за състоянието му.

Очаква се Тодор да се прибере в България днес със специален медицински самолет, който БФС е осигурил. Неделев пострада сериозно в катастрофа в Грузия и бе опериран по спешност, защото бе със счупен череп. Предварително не беше ясно къде точно ще кацне Неделев, като това зависеше от метеорологичните условия. При добро време и липса на силен насрещен вятър по план самолетът трябваше да се приземи на летище София.
"Няма да има специално посрещане на Тошко в Пловдив, защото в неговото състояние трябва да бъде щаден и не бива излишно да се вълнува - поясни Тодор Благов. - Вероятно ще се нуждае от повече време за възстановяване, отколкото се предполагаше предварително. Клубът, разбира се, ще му даде толкова време, колкото е нужно, за да се върне отново в "Ботев". Когато състоянието на Тошко позволява, ще помислим за начин да го изненадаме приятно и да му покажем колко е обичан от всички "жълто-черни" в града."
Екипът на "България Днес" желае на Тошко Неделев бързо и пълно възстановяване, както и още много успехи на футболния терен в бъдеще!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама