Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11868716 www.bgdnes.bg

Любима двойка от "Един за друг" показа сватбата

Криеха я дълго време

Гената и Теди влезли в шоуто, за да изкарат още един меден месец

Една от най-любимите двойки в последния сезон на "Един за друг" най-после показа снимки от бляскавата си сватба. Симпатягите Генадий и Теди си казват заветното "да" преди доста време. Ала от суеверие да не бъдат урочасани чак шест месеца по-късно разкриват за щастливото събитие.

На шармантната сватба присъстват всички роднини и приятели на двойката. Гената и Теодора не искат да пестят средства за най-щастливия ден в живота си.

Реклама

Като истинска принцеса червенокосата красавица сияе в уникалната си рокля. Мачото е в тон с булката. Гената залага на стилен бял костюм.

Още преди сватбата двойката е решена да влезе в "Един за друг". Те били одобрени на кастингите. Новоизлюпеното семейство е голям фен на риалитито. И вместо да ходи на почивка на дълъг романс, двамата решават да влязат в шоуто.

"Тук изкарваме втория си меден месец", разкри при влизането си във вилата на любовта двойката.

Гената и Теди завършиха на четвърто място в крайното класиране.

Двойката бе считана за фаворит, ала в полуфиналните изпитания се отказа. Причината - Теди има страх от височини. А изпитанието беше ходене по триетажна платформа на над 60 метра над земята, увиснала над зашеметяваща пропаст.

Красивата червенокоска е на 24 години, а любимият й Генади е с 8 години по-възрастен. Заедно са от 2 години.

"Имаме две зайчета за домашни любимци. Много ги обичаме", споделя двойката, която скоро ще иска да има и наследници.

Реклама
Реклама
Реклама