Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11879355 www.bgdnes.bg

Килия за младеж, системно биел майка си

Агресорът е осъждан безброй пъти, даже ограничителна заповед не го спира

1 г. и 6 месеца решетки за 28-годишен, който системно пребивал и тормозил психически майка си.
Районният съд в Лом одобри споразумение между Районната прокуратура в Монтана и защитата на подсъдимия за наказание 1 година и шест месеца решетки. Извършеното от него престъпление е срещу правосъдието - нарушена заповед за защита от домашно насилие.

Възрастната жена е пускала безброй сигнали за домашно насилие. Младият бабаит редовно пребивал майка си и я тормозил психически. Със заповедта му било забранено да приближава нея, жилището, което обитава в Лом, и местата за социални контакти и отдих на разстояние по-малко от 50 м за срок от 12 месеца. Надрусаният син е многократно осъждан, като част от присъдите му досега са именно заради побой над родната му майка.

Реклама

На 20 декември м.г. агресивният син влязъл в жилището на майка си, което било в разрез с издадена заповед за защита, и веднага се заформил скандал между жертвата и побеснелия надрусан тип.
Обидните думи рязко прераснали във физическа саморазправа. Побойникът я нападнал и ударил няколко пъти в главата и тялото. След това избягал моментално от жилището на майка си. Не са установени никакви липсващи вещи или пари.
Когато се отърсила от атаката, жената се обадила на ченгетата, които спипали агресивния син след няколко часа и му щракнали белезниците.

Той бе оставен в ареста с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".
Вчера пред съда 28-годишният подсъдим се призна за виновен и заяви, че доброволно подписва споразумение за наказание 1 година и 6 месеца затвор при строг режим.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба и протест.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама