Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11925707 www.bgdnes.bg

Динко пред "България Днес": Нямам любовница!

Не познавам жената, с която са ме снимали, кълне се ямболията 

Ловецът на мигранти Динко Вълев залови секси мадама. Ямболията беше спипан в столично заведение да прегръща силиконова бомба.

"С тази жена нямам нищо общо, не я познавам. Бяхме много хора на масата, не знам коя е", заяви категорично пред "България Днес" Динко.

Реклама

По думите му той е бил поканен на светско събитие, на което са присъствали много хора. Общителният ловец бързо скъсил дистанцията и според присъстващи на партито двамата изглеждали доста близки.

"Интересен съм на хората, затова все ме замесват в подобни неща. Търсят сензация, но такава няма", категоричен е Вълев.

Според запознати пищната хубавица е бивша плеймейтка, която има амбициите да стане певица. На купона тя се беше издокарала с извънредно къса бяла рокля, която едва прикриваше бюста и интимните й части. Червенокоската видно не се дърпа на ласките на Динко и няма против да се забавлява в неговата компания.

В шумната компания впечатление прави, че липсва жената на Динко - Весела. Това навежда на мисълта, че тя е останала в Ямбол, за да гледа двете им деца. Припомняме, че двамата с ловеца на бежанци сe запознаха малко след участието му в риалити шоуто "Биг Брадър" през 2017 г. Красавицата е от София и навремето се изявявала като модел. Зарязала столицата и заживяла в провинцията с Вълев, който й обещал, че нищо няма да й липсва.

След появата на второто му дете Динко сподели, чe бaщинcтвoтo мнoгo гo e пpoмeнилo и ce e пpeвъpнaлo в пpиopитeт зa нeгo.

Въпреки това ямболията не веднъж възмути обществото с неприлични снимки. На едната пищна мадама пуши наргиле, чисто гола и облегната на рамото му. Другата снимка е от нискобюджетна хотелска стая. Там Динко си прави селфи със секси брюнетка, която е само по бикини, докато той е чисто гол.

Реклама
Реклама
Реклама