Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11930686 www.bgdnes.bg

Тен Хаг гони деветима от "Юнайтед"

Антони Марсиал и Аарон Уан-Бисака ще трябва да се борят за мястото си в клуба

Нидерландският мениджър на "Манчестър Юнайтед" Ерик тен Хаг е готов да развърти здраво метлата за голямата лятна чистка на "Олд Трафорд". Цели девет футболисти може да напуснат клуба, за да бъде обновен напълно съставът. Хаг се е насочил към пет попълнения през първия си трансферен прозорец в клуба и за тях ще трябва да се освободи място. Вече е ясно, че отбора напускат Пол Погба, Единсон Кавани, Джеси Лингард, Неманя Матич и Хуан Мата.

Реклама

На Ерик Бейли и Фил Джоунс ще бъде позволено да си тръгнат като свободни агенти, докато Антони Марсиал и Аарон Уан-Бисака ще трябва да впечатлят новия си мениджър в предсезонната подготовка. Сред играчите, които биха могли да напуснат, са още Брендън Уилямс, Андреас Перейра, Дийн Хендерсън, Аксел Туанзебе, Алекс Телес.

"Юнайтед" ще преследва докрай трансферните си цели, за да бъде подсилен съставът. "Червените дяволи" се приближават до Френки де Йонг от "Барселона", който е оценяван на 56 млн. лири, и предложиха 13 млн. лири за Тирел Маласия от "Фейенорд".

Свободният агент Кристиан Ериксен също получи предложение за договор.

Нападателят на "Аякс" Антони е желан от Тен Хаг на "Олд Трафорд", както и неговият съотборник, защитникът Лисандро Мартинес. За засилване на отбраната са набелязани още Пау Торес от "Виляреал" и десния бек на "Интер" Дензъл Дъмфрис. Явно голямата промяна на "Олд Трафорд" тепърва предстои.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама