Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11946209 www.bgdnes.bg

"Орлите" приемат "Сутиеска" в Разград Анте дава шанс на трима таланти

Нападателят Хюсеин Кельовлуев (22), защитникът Димитър Илиев (22) и халфът Иван Йорданов (21) ще получат шанс от треньора на "Лудогорец" Анте Шимунджа да се докажат в първия отбор и дори да дебютират в предварителните кръгове на Шампионската лига, научи "България Днес" от свои източници в клуба. Тримата български футболисти са с право да участват в двубоите от турнира и са в списъка с играчите, заявени в УЕФА.

"Орлите" приемат "Сутиеска" в Разград в първи предварителен кръг от Шампионската лига и при благоприятно развитие на резултата в срещата е възможно някой от тези трима млади играчи да влезе в игра. Настроението в лагера на българския шампион е добро и очакванията са, че "зелените" ще успеят да вземат добра преднина преди реванша със "Сутиеска" на 12 юли в Черна гора.

Реклама

Ръководството на "Лудогорец" е поставило задача пред спортно-техническия щаб да започне по-активно да интегрира млади футболисти от академията на клуба и дублиращият състав. Целта е дългосрочна, но ще започне да се изпълнява още от началото на новия сезон.

Съперникът "Сутиеска" на практика гради изцяло нов отбор. Девет футболисти напуснаха след края на миналия сезон, в който тимът триумфира с титлата.

Преди дни от клуба се похвалиха с девети нов футболист. Това е халфът Милош Калезич, който идва от "Нови пазар".

Относно мача в Разград "Лудогорец" излезе вчера със специално съобщение, което касае мерките за сигурност преди двубоя с черногорците. Стадион "Хювефарма Арена" отваря врати днес в 18,45, като клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропускателният режим. Началният час на срещата е 20,45.

Няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Реклама
Реклама
Реклама