Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12011516 www.bgdnes.bg

Бившата на Семерджиев проговори!

1000 пъти са подкупвали ченгета пред мен, казва мис силикон

Не е изключено да е бил отвлечен, твърди Вероника Никифорова

"Не е изключено Георги да е бил отвлечен. Той имаше проблеми в работата си с бивши негови съдружници. От МВР твърдят, че не е отвлечен, но май е. И то от някой на доста по-високо ниво, на когото му в платено. Затова толкова доказателства се затриха."

Това сподели ексклузивно за "България Днес" бившата приятелка на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова. Мацката става популярна в България, след като печели титлата "Мис Силикон" преди няколко години.

Реклама

Тунингованата мацка е имала връзка с обвинения за зверската катастрофа в центъра на София, при която загинаха две жени. Силиконката и Семерджиев не са заедно от две години. Ала продължават да са близки и поддържат контакт.

И двамата обичали високите скорости и често шофирали извън ограниченията. Това била една от причините да станат двойка.

"Познавам го от повече от 3 години, както и семейството му. Изключително народни и съвестни хора, както и самият той. Помагал ми е в доста неща и не само. Моите родители също познават Георги и не могат да повярват на случката. Искам да изкажа съболезнования към семействата на момичетата. Да, можеше и аз да съм на тяхно място, но можеше и синът на някой политик, депутат или бизнесмен да е на мястото на Георги. Тогава нямаше да има такава гласност според мен", започна разказа си Никифорова.

Тя и Георги за последно се чули две седмици преди фаталния инцидент.

"По повод катастрофата не знам какво се е случило. Мога само да кажа, че Георги обичаше да спортува. Не знам съзнателно ли е употребил наркотик, или някой нещо му е сложил", обясни Никифорова.

Плеймейтката твърди, че книжката на Семерджиев не е фалшива. Документът за шофиране му е издаден от Швейцария, категорична е силиконката.

"Лично с него бях в Цюрих, като я извади", споделя Никифорова, която има 1200 кубика в гърдите си.

Реклама

Твърдението на бившата приятелка на Семерджиев бе опровергано от Интерпол - Берн. В запитване от българското вътрешно министерство към колегите им Швейцария става ясно, че Семерджиев не е имал документ да управлява автомобил, издаден от алпийската страна.

"Не е издавано швейцарско свидетелството за управление на МПС на Георги Семерджиев", пишат в отговор от Интерпол. Той е получен от швейцарските власти на 7 юли. В него се посочва, че водачът не е регистриран в националната база данни на страната за притежатели на свидетелство за управление. Семерджиев нямал валидна шофьорска книжка (настояща или предишна), издадена от швейцарските власти.

Силиконовата бомба се надява случаят с бившето й гадже да се изясни възможно по-бързо. Вероника твърди, че знае за подкупи от страна на МВР.

"Там са продажни и обичат парите - изригна тя. - Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти. Не плюйте по Георги. Няма да върнем невинните момичета. Плюйте и осъждайте себе си на доживотен затвор, защото преди изборите се избивате да взимате парите, а после защо нямало закони. Георги, с теб сме", казва още плеймейтката.

По думите й в момента Семерджиев си има сериозна приятелка. Коя е тя, Вероника не издава.

"Не е нужно да се знае. На момичето със сигурност не й до това сега", каза за финал Никифорова.

Таткото на Семерджиев - Константин, също не знае какво се е случило със сина му. Бащата на обвинения в две убийства каза, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент. А въпросната вечер малко преди това всички са били на семейна вечеря.

"Георги беше вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат, и се връщам обратно вкъщи", заяви бащата на Семерджиев.

Съмнения дали Симона е била в колата

Все още не се знае дали полицайката Симона Радева е била в колата до Георги Семерджиев. Това казаха пред "България Днес" от Софийската градска прокуратура.

"Чака се ДНК експертиза. Тя ще покаже дали Радева е била спътница на Семерджиев по време на зверската катастрофа", обясниха още от прокуратурата.

В медиите се завъртя теория, че полицайката е помогнала на Семерджиев да се прибере в дома си в столичния квартал "Лозенец", но не е била с него във фаталния джип.

Според писанията Георги е звъннал на полицайката. Това се случва малко след като удря на двете жени. Според последните версии след разговора Симона Радева пристига и му носи стълбата, с която Семерджиев се прибира вкъщи през терасата на първия етаж, защото си е загубил ключовете при катастрофата.

Майката на Симона обяви пред "България Днес" в края на миналата седмица, че дъщеря й не е била в колата.

Реклама
Реклама
Реклама