Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12079061 www.bgdnes.bg

Двойникът на певеца Борис Комитов: Алчни роднини провалиха последния концерт на Емил Димитров

Близките на изпълнителя поискали много пари за участието му в изява с Лили Иванова

Алчни роднини провалили последния концерт на Емил Димитров. Близките на изпълнителя поискали огромна сума, за участието му в концерта, в който щяла да се включи и Лили Иванова. Това твърди пред "България Днес" Борис Комитов, наричан "пловдивският Емил Димитров".

Реклама

"Когато решихме да направим с Емил този концерт, той вече беше в инвалидна количка. Бях уговорил и Лили да участва, а аз да изпея на сцената някои негови песни. За съжаление обаче, неговите близки искаха много пари за осъществяването на идеята. Докато Емил не искаше пари, той не го правеше за печалба. И Лили беше съгласна да пее без пари", довери изпълнителят от Града на тепетата.

"Навремето аз се явих на конкурс, но ми казаха, че втори Емил Димитров не можело да има. Защото него не го признаваха като певец. Не трябвало дори да се пуска по радиото и телевизията, да му се издават плочи... За тях Емил Димитров беше "кич", което е пълен абсурд", не спира да се възмущава и до днес Борис Комитов.

При последната му среща с Емил той го помолил да му купи кецове от чужбина. "И аз си помислих, че нещата при него са много зле", спомня си Борис Комитов.

В момента той е любимият дуетен партньор на Йорданка Христова. Пред вестника естрадната звезда го определи като "уникален глас". Комитов довери, че е бил неразделен и с Лили Иванова близо две години.

"Имаме десетки концерти заедно. С нас бяха Митко Щерев и Драго Драганов. Иван Лечев пък ни акомпанираше на китара", разказа двойникът на Емил Димитров.

Борис Комитов твърди, че е единственият БГ изпълнител, възпял българската църква. Това се случило по лично настояване на дядо Григорий. Великотърновският владика харесал много парчетата на "пловдивския Емил Димитров" и благословил издаването на диска.

Реклама
Реклама
Реклама