Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12079538 www.bgdnes.bg

Ергенки се събират в ново риалити

Тръгва първият "Биг брадър" с инфлуенсъри 

Доли ЛУКАНОВА

Участнички в шоуто "Ергенът" ще се пробват в интернет издание на "Биг брадър" за инфлуенсъри. Победителката Виктория Капитонова и шарената Ева, които се бориха за сърцето на Виктор Стоянов, отново са под един покрив. Шоуто ще се излъчва онлайн, като ще събере на едно място най-знаменитите момчета и момичета, които имат влияние в интернет, или иначе казано - най-известните инфлуенсъри.

"В предаването "Ергенът" не успях да покажа най-позитивните си страни, но пък се надявам в къщата на инфлуенсърите да покажа най-доброто от себе си", споделя Виктория малко преди да прекрачи прага на имението, заедно с кучето си Оливия.

Реклама

Водещи на Биг Брадъра за инфлуенсъри са музикалните изпълнители Павел Колев и Ицака. В имението те са събрали 14 различни влогъри и популярни лица, сред които рапърът Играта, Ваня от "Игри на волята", Тинко, Йоанна Петрова, Крис Ненков, който изигра Коки в сериала "София - Ден и нощ", и др. Те ще живеят заедно един месец и ще се борят за голямата награда от 15 хил. лв.

Ергенката Ева веднага след влизането си в къщата обяви, че още няма мъж до себе си и не е изключено да срещне любовта точно в предаването. Мацката нападна друга участничка - инфлуенсърката певица Стела, като се нахвърли на силиконовите й гърди. Очаква се интригата да стане още по заплетена, тъй като във формата влиза и бившият на въпросната Стела - Сандеф. Двамата взривиха интернет пространството си със своята раздяла, но все още работят заедно като аниматори.

Интернет звездите са настанени в триетажна къща с басейн, сауна, камина, фитнес и всякакви екстри. Влиятелните момчета и момичета ще бъдат подложени на редица изпитания, които ще тестват тяхната воля.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама