Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12111253 www.bgdnes.bg

Актьорът Антон Радичев: Не съм се женил!

За първи път няма да са с Мамалев заедно на море

"Не съм се женил. Това са поредните клюки."

Така отговори пред "България Днес" големият наш актьор Антон Радичев. За звездата от "Клуб НЛО" се твърди, че е сключил брак с дългогодишната си спътница в живота - Емилия. Според писанията двамата подписали тайно преди месеци.

"Пълни глупости. Няма нищо вярно в това. Откъде накъде ще се женя. Не знам как им ги ражда акълът", каза възмутен Радичев.

Реклама

Че актьорът има връзка с поетесата Емилия Боянова, е вярно. Двамата обаче не мислят за брак. "За какво ни е", отговаря Радичев, когото в гилдията наричат Баба Тонка.

В момента актьорът е на поредното си лятно турне. В четвъртък Радичев и компания играят пред публиката в Добрич. Снощи бе последната сбирка на трупата във Варна.

"Днес се прибирам в София. Ще почина малко и отивам на морето", поясни Радичев.

Актьорът за първа година няма да е край вълните заедно с големия си приятел и колега Георги Мамалев. Радичев ще почива в средата на август. А Мамалев е "предната смяна", каза още актьорът.

"Няма да се засечем на морето за пръв път в живота. Така се случи", споделя актьорът.

Преди седмици звездата от "Клуб НЛО" чукна 75 години. Отбеляза празника с домашна ракийка и вкусни сарми от кисело зеле и кайма, направени от любимата му Емилия.

"Усещането ми е, че не станах на 75, а на 60 години. Имам много енергия. Приятелите и колегите ми са най-големият подарък и с удоволствие се черпим на такива хубави поводи", каза още пред вестника актьорът от "Маневри на петия етаж".

Звездата от "Етажна собственост" мечтае отново да е на заплата в Народния театър. Легендарният актьор е пенсионер, но се надява да бъде възстановен на работа.

"В момента съм на хонорар в трупата, в която е минал целият ми съзнателен живот", добавя Радичев.

Реклама
Реклама
Реклама