Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12134424 www.bgdnes.bg

10 най-добри модела дамски маратонки, които отиват на всяко облекло advertorial icon

Дамските маратонки са супер обувки за всяка жена. Обути с тях, сте готови да се справите с всяка задача за деня и с всички предизвикателства. Те означават абсолютен комфорт и удобство и буквално имат силата на летящо килимче, с което прескачате от задача на задача, спестявайки си умората. Разбира се, трябва да отиват на облеклото ви, за да можете не само да се чувствате, но и да изглеждате прекрасно.

Какви дамски маратонки има на пазара и как да изберете?

Puma, Adidas, Nike, Converse, New balance, Champion, Keen, CMP, Fila, Vans, Columbia, Salomon, Jack Wolfskin, Salewa, The north face, Joma, Fivefingers, Regatta, Dolomite, Grisport, Timberland и толкова много други производители предлагат всякакви модели дамски маратонки. Как да се ориентирате из морето производители и дизайни - ниски, високи, спортни, с връзки, с велкро закопчаване, с различни технологии за по-удобно спортуване, във всякакви цветове и форми? Мислете преди всичко за стиловете, които резонират на вашия гардероб и ежедневие. Добре е да имате няколко различни чифта, които да носите според програмата си за деня. Различни предложения ви очакват на https://www.obuvki.bg/damski/sportni.html.   

Кои дамски маратонки е добре да имате в гардероба си?

- На първо място, препоръчително е да имате поне 1-2 чифта на знаковите бейсик модели на брандове като Аdidas, Puma, Reebok - https://www.obuvki.bg/reebok.html. Емблематичните класики са супер подходящи за съчетаване не само с любимите ви джинси, но и с по-елегантен панталон.

- Converse - класическите спортни модели на бранда са иконични в световен мащаб. Носят го хора от всички краища на планетата, по всякакъв повод. Отиват си както с лежерна лятна рокля, така и с шорти, спортна пола.

- Adidas wool runners - "плетените" маратонки за бягане на Adidas и други популярни брандове, са точно толкова удобни и за ходене. С изчистен, минималистичен дизайн, те са всичко, от което имате нужда за комфортно ежедневие.

- Дамски маратонки в преливащи ярки или пастелни цветове - когато облеклото ви е монохромно и е в плътни цветове, без детайли, можете да го раздвижите и допълните прекрасно с дамски маратонки в преливащи цветове. Така можете да добавите закачливост и характер към всяка визия.

- Черни и бели маратонки - минималистичните модели в които и да е от тези два цвята, добавя удобство и класа към всяко облекло. Можете да ги носите с всякакви любими аутфити, включително кожен панталон, елегантни чиноси, копринени ризи, тренчкот. Класа, с която няма как да сбъркате!

- Маратонки с ластик, без класическите връзки - обувате ги супер лесно, удобни са, имат излъчване на мокасини или еспадрили. Красива модификация дамски маратонки, при която получавате целия комплект екстри.

- Дамски маратонки за спорт и преходи - ако сте от любителите на спортните занимания или пък покорявате природата на дълги преходи, подберете точният чифт високотехнологични дамски маратонки.

- Маратонки на платформа - обемни и високи, те са тук, за да останат. Високите спортни обувки се носят с цяла палитра любими дрехи - от рокли и джинси, до поли и гащеризони - и им отиват.

- Женствени модели с богата декорация, сатенени панделки и други благинки. Те са създадени специално за дамите, които искат да имат повече блясък в живота си.

- Дизайнерски модели - създателите на модата са тези, които диктуват тенденциите в световен мащаб. Избирайки подобен актуален модел, се позиционирате като моден гуру. Отиват си с всичко любимо от ежедневния ви гардероб.

Дамските маратонки са свръх удобен избор за всеки един ден. Отиват си с всичко – от дънки и костюм, до рокля и гащеризон. Изберете любимите си модели, които се блендират идеално с гардероба ви и се наслаждавайте на комфорт и отлична визия.

Реклама
Реклама
Реклама