Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12157977 www.bgdnes.bg

Строга майка бди над "синия" Роналдо

Бразилецът иска тя да остане за постоянно в България

Напористите фенки нямат шанс при новата звезда на "Левски" Роналдо, въпреки че той няма приятелка. Играчът е пазен зорко от своята майка Сандра.

Родителката пристигна в София почти веднага след трансфера на сина си. Двамата са изключително близки и не желаят да се разделят. Майката на левскаря се грижи за домакинството му и така Роналдо може да мисли само за изявите си със синята фланелка. В момента двамата обитават апартамент недалече от клубния стадион.

Реклама

Отделно Сандра не пропуска нито една изява на сина си на терена. Майката на нападателя може да бъде забелязана на всеки мач на "Левски" на "Герена". Тя заема място в пресложите и следи с трепет представянето на сина си. Радва се бурно на всяко негово отиграване и гол.

Сандра обикновено е в компанията на съпругите на другите двама бразилци в тима - Велтон и Цунами. Към тях се присъединяват още две "сини" половинки - тази на Келиан ван дер Каап и годеницата на Хосе Кордоба. Колоритната групичка не остава незабелязана на трибуните с подкрепата си за "Левски".

Роналдо държи майка му да остане с него в България. За да получи тя виза за постоянно пребиваване, трябва да й бъде намерена работа у нас. Засега от клуба срещат трудности с тази задача, тъй като Сандра владее само португалски. Затова е възможно в началото да бъде назначена на работа на "Герена".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама