Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12173063 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев полива нов апартамент с Мая Илиева

Лордът го превръща в "любовно гнездо" за своя млад приятел Карло 

Чисто ново жилище поля със старата си приятелка Мая Илиева Евгени Минчев, похвали се самият той в социалните мрежи. Почерпката е била в скъп ресторант на тузарската столична улица "Оборище".

Компанията, към която се е присъединила и тяхната обща позната Анна Градева, качила градуса на настроението с маркови бели вина и в един момент започнала да вдига шум над разрешените децибели.

Реклама

"Много е приятно да вдигаш шум под собствените си прозорци", написа в профила си във фейсбук светският лъв.

В социалката си ВИП пиарът помести и снимки от изповядването на самата сделка при известен столичен нотариус. Седмица преди това някогашният ватман започна да пуска постове, от които се разбра, че прави капитален ремонт. На един фотос Евгени даже бута количка с вар, но това явно е постановка, защото не е сменил марковите си одежди с работен комбинезон.

Близо месец ексцентрикът търсеше наематели за "бонбониерата" си в стара софийска кооперация до 127-о училище. Както "България Днес" пръв писа, външният вид на терасата на Минчев бе в плачевно състояние - с ронеща се мазилка и изкъртена фасада, вероятно невиждали укрепване десетилетия наред.

За да вдигне наема, хроникьорът на елита се принудил да пипне тук-там "бонбониерата" си и даже събрал бригада от "нестандартни" момчета. Едно от тях разкри пред вестника, че Минчев го накарал да чака с часове пред входа на кооперацията. В крайна сметка не се появил, но се обадил по телефона на младежа, за да му предложи компенсация за проваления ден. Младият майстор отказал и повече не се включил в бригадата.

Напоследък Евгени Минчев се самопредстави и като любител на съвременното българско изкуство. Той обяви, че търси картини на млади БГ художници, с които да декорира новия си дом. Засега не се е похвалил с откупки на платна, но явно вместо него за "художественото оформление" на апартамента на "Оборище" ще продължи да се грижи близкият му приятел - художникът Антоан. Младият мъж се е нагърбил с поддръжката на "бонбониерата" до 127-о училище, а сега със сигурност ще стане "управдом" и на новото му жилище.

В социалните мрежи Минчев намекна, че апартаментът на най-тузарската столична улица ще бъде нещо като "любовно гнездо" за него и новия му приятел Карло. Двамата наскоро направиха дуетното парче "Самотен", а когато са в България, лордът глези младия си приятел със скъпи подаръци, пътешествия и угощения в ресторанти категория лукс.

Реклама
Реклама
Реклама