Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12191120 www.bgdnes.bg

Насимо се ожени за инструкторка по йога

Двамата са подписали преди половин година в Стара Загора, очаква се религиозна церемония по индийски обичай

Най-прочутият ни художник на графити Насимо се е оженил, научи "България Днес"! Художникът се е взел с йога инструкторката Александра. Двамата са подписали преди половин година в Стара Загора. Очаква се скоро Насимо и Алекс да се врекат и с религиозна церемония, която ще е издържана в индийски обичай.

Реклама

Насимо е художник и графити артист, който говори за любов с картините си, изникнали на най-неочаквани места в града и каращи ни да се усмихнем. Изкуството му може да промени всичко - от подлеза на Гара Подуяне до бивш завод за атомно оборудване в Санкт Петербург. Рисувал е по целия свят, но намира егото за най-голямата глупост. Станислав Трифонов - Насимо е най-успешният ни графити артист.

Красивата Алекс се занимава с йога и пилатес от години. Тя е инструктор в собствено студио. Двамата се запознават във фитнеса. Свързва ги интересът към духовното и животът в Индия. Именно това ги провокира и да направят "втора" сватба "по индийски".

Насимо е автор на най-големия графит в Източна Европа. Той го направи в Сливен. Стенописът носи името "Жар" и е разположен върху площ над 1 декар. Композицията представлява 12 отделни, разработени в детайл и концептуално свързани творби. Това е най-грандиозният проект на Насимо. Работата по творбата му отне 45 дни по 10 часа на ден рисуване от него и на екипа му. За създаването му са използвани 600 литра боя. Графитът разказва историята за пътя на виното и човешкия живот.

Проектите на Насимо могат да бъдат видени в страни като Великобритания, Германия, Австрия, Италия, Белгия, Португалия, Канада, Русия, Полша, Румъния, Сърбия, Косово, Турция, Индия и Китай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама