Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12195999 www.bgdnes.bg

2 октомври е възможно най-лошата дата за народния вот

Всичко негативно се стабилизира

Отново избори през ретрограден Меркурий

Верен на своята рушителна същност, президентът Радев насрочи предстоящите избори на възможно най-лошата дата за България съгласно нейната дата на раждане 27.10.679??г. Но за мнозинството от българските политици България е словесна мантра без място в сърцата и душите им. Важно е нечий личен, партиен интерес или зависимости да бъдат успокоени.

България е в лична година на стабилизация, но стабилизацията е на всичко негативно, сътворено като държавна политика в предходните девет месеца. Тъжното е, че разрухата или ще бъде задълбочена, или нейното преодоляване ще изисква работа поне в следващите четири години, а от колко правителства е рано да се каже. Перспективата е нерадостна, независимо какви коалиции и по колко време ще управляват от есента нататък.

Реклама

Преди три години открехнах завесата към проблемното ни бъдеще за следващите девет години, до 2030-а, с надеждата да бъде избегнато. Къде ти! Благодарение на Борисов, Радев и политическите му отрочета Петков и Василев България е в разруха, при това без война. Само инфлацията, спекулата и мародерствата са като при война.

Указите на президента

На 1.8.2022 година в Държавен вестник бе публикуван указ 212 на президента Радев за сформиране на служебно правителство, както и указ 213 за разпускане на НС и насрочване на парламентарните избори.

За Радев годината е на общуване с неподходящи партньори. Месецът му е на подчинение, а денят - на трудности, които не може да избегне. Това означава, че съставът на служебния кабинет не е негов избор, а му е наложен. А това означава трудности, от които е по-възможно да се скрие, а не да ги преодолее. И, разбира се, друг ще е виновен.

Указ 212

Обявен и подписан на 1 август, в сила от 2 август.

Заради стабилизирането на негативното развитие на България вибрацията на промени има потенциала да я задълбочи, като орисва и президента на трудни промени заради неочакваности и препятствия, които са непредвидими. Изисква анализ и осъзнаване на грешките, но от кого? Със сигурност не и от президента Радев с личния му труден ден 2 август, който го е превърнал единствено в човека с валидиращия подпис.

Указ 213

Обявен и подписан на 1 август, в сила от 2 август.

Реклама

Носител на стремеж към стабилност, но отново в година и в ден на трудности за президента, на който орисва и служебното правителство. Големите надежди за овладяване на кризата в България до изборите, е възможно да се превърнат в разочарование, предвещаващо тежка зима.

Номерът на указа ни разкрива, че изборният ден ще е изпълнен с много неизвестни.

Изборният ден

Отново подвластен на ретрограден Меркурий, което означава проблеми и отново проблеми. И за кукловодите, и за народа. А можеше да е друго и президентът да беше определил добрата дата за вота, която е 9 октомври. Да не се окаже, че седем дни разлика ни обещават седем месеца неволи до следващите предсрочни избори.

На 2 октомври Меркурий приключва с ретроградното си движение в 12.08 ч. Двадесет дни от предизборната кампания ще са свързани с ретроградното движение на Меркурий, започващо на 10 септември. Дървени са главите на нашите политици. Дали се правят на умни и невярващи в астрологията, всички без изключение са подвластни на движението на планетите на небосвода. За мен ще си остане загадка защо в последните години задължително се прави най-лошият астрологичен избор за избори, правителство. И да не вярвате, резултатите ви бодат в очите, поучете се. България е в разруха и за посмешище на света, освен ако в облаците на българския политически рай страданието на народа не се вижда като благо, което трябва да бъде продължено.

2.10.2022 г.

Орисва на емоции, емоции, последици от лъжовни слова на родни политици, които ще отблъснат народа от урните. Композитната дата на държавата изисква анализ и осъзнаване на грешките, които народът ни повече не бива да повтаря. Чрез опити за лицемерно и сервилно поведение на непочтени хора, домогващи се отново до властта, при това утежнени, ще бъдат умножени.

Изключително вредоносен за България изборен ден.

Астрологията за партиите

Астрологичният ми анализ ще бъде окончателен едва когато са ясни и датите, на които формациите се регистрират за изборите.

"Продължаваме промяната"

Денят обещава речовита лъжовност, но и кармична разплата и прибързаност, изразена в бягството им или в подвеждане под отговорност. Дата, предвещаваща края на "Продължаваме промяната", независимо че все още не са съдебно регистрирани.

"Демократична България"

Биха могли да се съхранят като партия, ако минат успешно през трудностите на годината. Може и да ги няма самостоятелно в 48 НС, но все още ще съществуват.

ГЕРБ-СДС

Прибързаност и трудности, породени от странични фактори, които може да сложат началото на края на участието им в парламентарни избори. За ГЕРБ-СДС перспективата е шокираща. Композитната дата разкрива, че и двете формации ще привлекат предатели, които като къртици ще ги съсипват подмолно и невидимо. Възможно най-негативната дата за изборен ден на тази коалиция. ГЕРБ постепенно губи лицето си и продължава напред чрез инерцията на спомените.

ПП "Възраждане"

Композитната дата на партията е с вибрация, която и като общо предупреждава да се предпазват от нови членове и симпатизанти, които целят като къртици да съсипят партията. Денят е носител на трудности, изискващи потискане на словесната емоция. В противен случай е възможно взимане на погрешни решения. Денят е добър за партията.

ДПС

Прибързаност в думите и действията. Композитната дата също е носител на засилени емоции заради невъзможност да бъдат разбрани правилно посланията на партията и желанието на други партии неоснователно да я обявят за враг на държавата и народа.

"Има такъв народ"

Носител на анализ, кармична разплата с непочтените членове, но и на ново начало с нови попълнения. Композитната дата изисква да се предпазват от неподходящи попълнения и да не пропускат да си разплатят сметките с всички, които ги предадоха.

БСП

Ласкатели и търсачи на личен материален интерес ще наложат неочаквани промени дори и в състава на висшия съвет на БСП, водещи до вътрешни брожения и скандали. Композитната дата отново е предупреждение, че БСП е на прага на своето оцеляване и избори на тази дата ще утежнят ситуацията.

Реклама
Реклама
Реклама