Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12215291 www.bgdnes.bg

Певецът Панайот Панайотов: Не съм окрал "Златният Орфей"!

Изненадан съм от думите на Дариана Генова, казва изпълнителят на "Мижав интерес"

"Нищо не съм откраднал от "Златният Орфей".

Това заяви пред "България Днес" музикантът Панайот Панайотов.

Изпълнителят, който наскоро се забърка в скандал с Кичка Бодурова, бе обвинен от директора на "Златният Орфей" Дариана Генова. За обложката на новата си песен Панайотов взема без разрешение емблематичния знак на популярния фестивал.

Реклама

"Не съм съгласен с Дариана. Думите й ме изненадват, честно казано. Използвали сме колаборация от снимки за обложката на новата ми песен. Виждат се само едни лъчи, които няма как да бъдат свързвани само със "Златният Орфей". Използвали сме и други неща. Няма нищо общо с претенциите на Дариана", категоричен е Панайотов.

Легендарният музикант кръсти новото си парче с добилата до краен предел известност фраза "мижав интерес". С нея Панайотов изтъкна, че няма да участва в концерта на Кичка Бодурова. И стана грандиозен скандал, ала томахавките вече са заровени.

Новата песен на Панайотов е с диджей Диан Соло и Криско, който е автор на текста. Само за няколко дни парчето се превърна в най-слушаното.

"Не знам на какво се дължи това - коментира момчето, което говори с морето. - Рано е да се каже още колко е добра песента. След като мине време, ще отсеем положителните и отрицателните коментари", каза още Панайотов.

Музикантът твърди, че песента е станала за отрицателно време.

"Хубавите неща се получават бързо" - отсича легендата. - Тримата пеем за една много секси мацка, която се оказва много шавлива, и главният герой й дава съвет да запази мижав интерес към всички нейни обожатели и да се запази само за мен."

Официалното представяне на песента на живо ще бъде на 7 август по време на тридневния музикален фест в Бургас. В средата на седмица Панайот има участие в София.

Реклама
Реклама
Реклама