Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12225210 www.bgdnes.bg

Орлин Павлов изпълнява мечта на баба си

В село Гайтаново почва да гледа кокошки, кози и зеленчуци

"Ще ремонтирам бабината къща в село Гайтаново, тъй като съм обещал на баба ми, изпълнявам нейна мечта. Тя е да започна да отглеждам кокошки, козички, зеленчуци и всичко, което ще ми е необходимо, да си живея в "дзен" състояние."

Това сподели не на майтап любимият изпълнител на хитове Орлин Павлов, който не на шега се е заел с изпълнение на плана си. В момента той ремонтира къщата и го прави сам, заедно с любимата си Диана, която от време на време се включва в освежаването на старата къща.

Реклама

"Всяка свободна минута сме тук. По време на пандемията, когато цяла София се изнесе от центъра по села и паланки, се замислих, че това е добър вариант и за мен. Много ни хареса, а Елизабет, дъщеря ми, беше очарована от всичко, което видя в селото", споделя Орлин. Според него домашната работа е единствената, която го отърсва от професионалното напрежение. Знаем, че Орлин освен като изпълнител напоследък се снима често и в сериали. Той е любимо лице в "Пътят на честта", а в момента се замисля и трети сезон на филма. Там Орлин влезе в ролята на мафиот чужденец. "Имаше много препятствия, през които трябваше да мине моят герой. Трябваше да говоря с лек акцент аз, защото той е живял в чужбина. Голямо щастие е, че работих с Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров, за първи път снимах с тях.

И с много от актьорите застанах пред камера за първи път, като една от тях е София Маринкова. Огромен респект имам и към Койна Русева, Силвия Петкова, Деян Донков. Мечтал съм да играя с тях", разказва той за превъплъщенията си. Едновременно с участието си в сериала той записа и песен, която се включи в саундтрака. Същото направи и когато участва в сериала "Скъпи наследници" по друга телевизия, а песента от филма бе изпълнена именно от Орлин Павлов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама