Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12241045 www.bgdnes.bg

Легендарният треньор Георги Василев-Гочето: На "Левски" успехът ще е лесен, на ЦСКА - сладък

"Левски" ще постигне лесен успех срещу малтийския "Хамрун", докато този на ЦСКА-София срещу "Сейнт Патрикс" ще по-сладък. Това е прогнозата на легендарния треньор Георги Василев-Гочето. И понеже прогнозата си той дава навръх рождения си ден вчера, звучи и като пожелание.

"Сините" посрещат "Хамрун Спартанс" утре на стадион "Георги Аспарухов" след победа с 1:0 като гост миналата седмица. Привържениците на "сините", които също очакват да видят как любимците им побеждават отново, изкупиха билетите за двубоя и подготвят подкрепа през всичките 90 минути на мача.

Реклама

За "червените" се очаква доста по-труден сблъсък, тъй като загубиха първия мач с 0:1.

"В първите срещи видяхме, че и двата български отбора са по-добри от противниците си - коментира Василев, който е ставал шампион и с двата български гранда, а и с "Етър" преди това. - "Левски" просто не успя да вкара положенията си в Малта, но тук мисля, че това ще бъде поправено. При Станимир Стоилов се вижда как отборът играе по-добре от мач на мач. Предвиждам лесна победа."

Що се отнася до гостуването на "червените" на Острова, Генерала, както феновете отдавна наричат Василев, също е оптимист. "Сейнт Патрикс" не е отбор, който създаде проблеми на ЦСКА, по-скоро те сами си ги създадоха. Класата на българския тим е по-висока и очаквам да спечели утре, при това още в редовното време. Но ще е труден двубой. Затова и победата на момчетата на треньора Саша Илич ще е по-сладка", завършва Гочето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама