Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12242997 www.bgdnes.bg

Мая Илиева на концерт със служебното правителство

Вдовицата на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев слуша Щраус

Вицепрезидентът Илияна Йотова доведе майка си и сестра си, новите министри ги посрещат в шпалир 

снимки: Юлиян САВЧЕВ

Вдовицата на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев - Мая Илиева, дойде със свитата си от приятелки на феноменалния концерт "Щраус гала" на виенския Оркестър на замъка Шьонбрун пред катедралата "Св. Александър Невски" вчера.

Реклама

49-годишната бивша моделка бе избрала цветна рокля на френски моделиер за събитието, като през цялото време, докато се наслаждаваше на изпълненията, отпиваше от шише с вода, която носеше в огромната си чанта.

Освен милионерската вдовица елитарната изява бе посетена от стотици ВИП личности и почти цялото служебно правителство. Вицепрезидентът Илияна Йотова доведе майка си и сестра си д-р Румяна Тодорова, кметицата Йорданка Фандъкова бе придружена от внука Алекс, а шефката на ВГБ Венелина Гочева взе със себе си наследничката Пламена.

Част от новите министри в служебния кабинет посрещнаха като шпалир вицепрезидентката с родителката си, а министърът на културата Велислав Минеков, д-р Тодор Кантарджиев и депутатът Калоян Паргов галантно целунаха ръка на възрастната жена.

В продължение на два часа и половина 24 музиканти и двама солисти оставиха без дъх запленената публика, а допълнителното светлинно-визуално шоу довърши магията под звездите.

Концертмайсторът на Оркестъра на Шьонбрун и едната от тримата българи във формацията - Таня Джарова-Салоустио се представи фантастично в бяла блестяща рокля.

Реклама

"Много се радвам, че съм си у дома. Не съжалявам за трудния път, който извървях, струвало си е", сподели с насълзени очи красавицата миг преди да се качи на сцената.

"Всички настояваха като майка на 4 деца да си остана вкъщи. След като се роди първата ми дъщеря Валерия, исках да имам друго дете с малка разлика, но съдбата си направи майтап с мен и се появиха моите тризнаци. Реших, че няма да се отказвам от работата си, и ето, стигнах дотук след много работа", сподели с усмивка Таня.

С концерта в София започна честването на 200-годишнината на Йохан Щраус и турнето на виенския Оркестър на замъка Шьонбрун.

Реклама
Реклама
Реклама