Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12284641 www.bgdnes.bg

Оперираха звезда от "Ол инклузив"

Свали над 10 кг

Обичайте телата си, пазете ги и им се наслаждавайте, казва актрисата Йоанна Начева

След операция се възстановява звездата от комедийния сериал "Ол инклузив" Йоанна Начева. Тя скъсала менискус на десния крак, научи "България Днес". Инцидентът е станал в началото на месеца. Самата тя призна за неприятната случка и временно ще се отдаде на пълна почивка в леглото. Когато се придвижва, се налага да използва патерици.

Реклама

"Айде, като нова! Няма как един менискус да ме спъне. Специални благодарности на доц. Русимов и целия му екип, които бяха изключително мили и внимателни! Този месец ще бъде възстановителен, но съм заредена с положителна енергия, търпение и доста филми за гледане", признава младата актриса, която играе ролята на Надя и е дъщеря на Ненчо Балабанов в хитовия сериал, който в момента се излъчва по Нова телевизия.

Междувременно 22-годишната Йоанна е свалила над 10 килограма от теглото си тази година, личи от снимките й. Тя е успяла да се пребори с излишното тегло с диета и най-вече йога. От известно време насам Начева е запалена по физическите и духовните практики от древна Индия. Дори не крие, че желае един ден да се сдобие със сертификат за инструктор.

"Просто обичайте телата си, пазете ги и им се наслаждавайте! Приемайте се такива, каквито сте. Щастливо лято! Изпращам ви любов!", написа Йоанна под един от последните си кадри в социалните мрежи. На него сексапилната актриса е само по бански и демонстрира перфектна талия. Начева признава, че с колегите си от сериала са станали много близки.

"Може би най-приятните моменти бяха вечерите ни след снимки. Събирахме няколко маси, сядахме заедно и бяхме като едно голямо семейство. Много се сближихме и завързахме приятелства, които продължават и до днес. Забавленията и смехът просто не спираха, а бисерите на децата от екипа правеха картинката съвсем пълна", разказва с усмивка тя.

Йоанна е завършила езикова гимназия - 31-во СУЧЕМ "Иван Вазов", след което изучава кино и телевизия в Нов български университет. Родителите й имат строителен бизнес, но подкрепят артистичния й талант. Йоанна не разкрива дали има сериозен мъж до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама