Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12288084 www.bgdnes.bg

"Сините" фенове зоват: Ники вън! Искаме Пацо!

Всички мечтаем този блестящ талант да бъде избор номер 1, казват от "Левски вековен"

17-годишният Пламен Андреев да смени Николай Михайлов под рамката на вратата на "Левски"!

За това призоваха привържениците на "сините". Те се надяват старши треньорът Станимир Стоилов да чуе призива им и да закотви Ники на пейката. 34-годишният син на президента на БФС Боби Михайлов допусна 2 груби грешки, които доведоха до отпадането от малтийския "Хамрун Спартанс" в Лигата на конференциите. Оттогава досега във фенските групи на "Левски" не спират негативните коментари по адрес на Михайлов. Фенската фракция "Левски вековен" също излезе с обръщение на страницата си в инстаграм.

Реклама

"Време е! Всички мечтаем той да бъде избор номер 1 под рамката в следващите сезони! Блестящ талант!", написаха те под снимка на Пламен Андреев, който на 15 декември ще навърши пълнолетие. Юношата на "сините" вече изведе състава като капитан този сезон в Първа лига при победата с 1:0 над "Пирин".

Междувременно се появиха информации, че "Левски" може да се раздели с част от чуждестранните си футболисти още до края на настоящия трансферен прозорец. Причина е именно отпадането от Европа и пропуснатите финансови изгоди от некласирането за плейофния етап. Евентуални оферти към играчи на "сините" ще бъдат разгледани от ръководството и до продажби може да се стигне още през август.

Михайлов проговори: Извинявам се!

Капитанът на "Левски" Николай Михайлов проговори за първи път след злополучния мач срещу "Хамрун" от Лига на конференциите.

"Болката, разочарованието и шокът най-вече са много големи след четвъртък вечер. Наистина още не мога да определя какво се случи в целия ход на мача. Ако трябва да върна лентата назад, малшансът беше с нас още от първата минута до последната изпълнена дузпа", заяви Ники пред Дарик радио.

"И при двата гола имаше колективни грешки. При дузпите имахме своите проблеми. Факт е, че има огромна съдийска грешка. Това е една от причините да получим втория гол - човекът, който е в нашата половина. Искам да се извиня на нашите фенове и на всички левскари. Свалям шапка на феновете, които сътвориха една уникална европейска вечер за пореден път и демонстрират своята любов всеки ден."

Реклама
Реклама
Реклама