Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12367719 www.bgdnes.bg

Маринела и Ветко снимат Елтън Джон в Кан

В най-скъпия ресторант на плажа, Арабаджиеви гостуваха на яхта на приятели

Влюбените хотелиери Маринела и Ветко Арабаджиеви се срещнаха и си взеха автограф от самия Елтън Джон, става ясно от тяхна публикация в нета.

Срещата с носителя на "Грами" и "Тони" кралски музикант стана в най-скъпарския ресторант, сгушен в залива на Ile Sainte-Marguerite близо до Кан - La Guerite.

Реклама

Но не средиземноморската кухня с главен готвач Янис Киороглу впечатли нашенците, а по-скоро изпълненията на Елтън Джон, който вдигна повече от 30 човека на крака в ресторанта, които се втурнаха да го снимат с възгласи и аплодисменти. Участието на певеца не бе предвидено в програмата, но той бе изненадата за рождения ден на главния готвач в ресторанта.

Маринела и Ветко бяха гости на приятели във Франция, с които си направиха общи снимки от яхта малко преди да седнат на по питие в заведението.

"Обожавам песните и таланта на Елтън Джон. И на 75 години той продължава да е харизматичен и да пее божествено", сподели Арабаджиева.

Междувременно и за нея не само приятелите, но и познатите не вярват, че е баба, тъй като бизнесменката няма вид на такава. Тя е в топформа и постоянно спортува. Само преди ден за нея и съпруга й Ветко бе изненада, че внучка им Анабел е станала национална шампионка по езда. 10-годишната Анабел Стойкова спечели първо място на конна езда на базата "Д-р Крум Лекарски" в Божурище. Сред момиченцата на нейната възраст Анабел спечели медала си с кон Епона, който разцелува на финала.

Анабел е дъщеря на Александра Арабаджиева. Тя роди от съпруга си Стайко Стайков, син на алкохолния магнат Миньо Стайков. Двамата са разделени, но момиченцето прекарва голяма част от времето си и при другия си родител. Мечтата й е да стане шампион в конната езда.

Реклама

Майката на Анабел – Александра, също от години се занимава с конен спорт. През 2020 г. тя взе първата си титла от Балканиадата в оспорвана надпревара и остави след себе си две румънски състезателки. Балканският шампионат е състезанието, в което се отделя категория амазонки (жени), въпреки че конният спорт по принцип няма разделение между мъже и жени.

Според слуховете в момента Александра има мъж до себе си. Това е 21-годишният Венцислав Изов. Той също като нея е конен състезател и са се запознали именно покрай общата си страст.

Преди година Александра опроверга, че вече е бременна от Изов, като сподели, че вероятно е напълняла и оттам хората са си извели грешни изводи.

Реклама
Реклама
Реклама