Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12382536 www.bgdnes.bg

БГ комици с 8-часов купон маратон в Лондон

Милица Гладнишка, Васил Драганов и Глория ще забавляват публиката за ЧНГ 

Осемчасов маратон от шеги, скечове и песни ще спретнат известни български актьори.

Винаги колоритната Милица Гладнишка и едно от емблематичните лица на шоупредаването "Комиците" - Васил Драганов, ще забавляват купонджии навръх Нова година. Дългото представление ще се проведе в заведение в британската столица Лондон. Интересът към събитието е огромен и нашенци, които живеят и работят на Острова, вече се записват за рекордно дългото празненство.

Към комедийния елит ще се включи и примата на родната чалга Глория. Фолкдивата ще излезе на една сцена с Гладнишка и Драганов и нищо чудно да спретнат дует, като Милица е известна с вокалните си умения.

Реклама

Участията на български актьори и певци в Лондон и други британски градове бяха затихнали по време на пандемията. В близкото минало родни чалгаджийки бяха буквално всяка седмица в Лондон, но коронавирусът сложи край на международните участия. С утихването на COVID изявите възкръсват и посрещането на новата 2023 година е най-голямата подобна проява от много време насам.

В социалните мрежи хора, които се записват за празненството, призовават Милица да изпълни на живо станалото известно свое стихотворение за мигачи на леки автомобили:

"Много ли искам от вас, шофьори?! Пуснете мигача, нека говори. Нека ми каже как се чувства, да ми покаже своето изкуство. Дали наляво или надясно, аз ще му пусна, това е ясно. Но ако рязко ми скочи в платното сиво, ще бъде свидетел на нещо адски некрасиво. Ще извадя ключето малко, ще драсна, защото по лицето е твърде грубо да го фрасна".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама