Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12403017 www.bgdnes.bg

$500 на ден взема татуирано тяло

От секси снимки в интернет

Стефани готова за "Ергенът", получавала е предложение за секс на стойност 40 бона

Татуирано сексапилно маце печели по 500 долара на ден. И то без да се гърби и поти!

Стефани Разсолкова продава свои сексапилни кадри в интернет. На кадрите мацето не е дибидюс голо, а по бельо или някоя оскъдна дрешка.

Реклама

Самата Стефани признава, че за три месеца кариера в популярния сайт е изкарала близо 50 000 долара. Или близо 500 в щатската валута на ден.

"Предлагали са ми секс за пари. Това се случва почти всеки ден. Хората в България си мислят, че когато си в тази платформа, значи компаньонка. Но това не е така. Винаги отказвам, защото не съм такъв тип момиче. Близките ми знаят, че не проституирам, а единствено се снимам за платформата", разкрива красавицата.

Цялото тяло на Стефани е изрисувано с татуировки. Има над 30. Дори на лицето си е изобразила малка светкавичка.

По тялото й могат да бъдат видени рисунки на огромни кръстове, лица на хора, черепи, крила и още много. Първата си прави, когато е едва на 13 години.

"Имаше правописна грешка", спомня си татуираното маце, което печели куп пари от сексапилните свои кадри.

Стефани винаги е мечтала да участва в риалити формати. Всъщност брюнетката вече има една тв изяви. Преди години се снима в епизод на популярното преди време предаване "Съдби на кръстопът".

Реклама

Сега мадамата е твърдо решена да се пробва в друг формат. Стефани твърди, че се е записала да участва във втория сезон на "Ергенът".

"На драго сърце бих участвала във всяко едно българско риалити, стига да получа предложение", добавя Разсолкова.

Реклама
Реклама
Реклама