Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12423675 www.bgdnes.bg

БГ Барби с рекордна 30-а корекция

Андреа готви нов удар със силикона

Пръска над 40 бона, за да прилича на най-известната кукла

Рекордна 30-а вливка хиалурон вкара в устните си българското Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите джуки в света ударно продължава коренната си промяна и е решена да хвърли още десетки хиляди, за да изпълни мисията си - да прилича досущ на най-известната кукла в света.

Близо 40 000 лв. вече е похарчила за целта фамозната студентка. Това разкри пред "България Днес" пищната бургазлийка, която е на крачка от държавен изпит и дипломиране по специалността "Немска педагогика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Реклама

След като започна ударна промяна на цялото си тяло с идеята в максимална степен да заприлича на прочутата кукла, притежателката на най-големите устни в света и огромен силиконов бюст се съсредоточи в лицето си, като си удължи брадичката, направи си и нови скули.

"Правя го с хиалуронови филъри, както и устните, само че тук, на скулите, филърът е по-твърд. Подчертава ги и ги уголемява. В клиниката ги оформям по мое виждане. Изглежда все едно имаш имплант и е по-скъп. Но ми направиха отстъпка за процедурата, защото съм редовен клиент", разказа пред вестника родената и израснала в Бургас моделка.

Андреа е отправила поглед и към още един рекорд - за силикон №1 на републиката.

"Вече измина повече от една година, откакто си сложих последния. Със сигурност ще има още и то ще бъде с рекордни кубици", обясни още БГ Барбито, която очаква до дни екип на известно шоу предаване в Испания да дойде на крака у нас, за да я заснеме.

От известно време БГ Барби поддържа свой профил в еротичен сайт, където срещу 35 долара на месец последователите й могат да видят доста разкрепостени снимки и видеа на Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама