Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12445969 www.bgdnes.bg

Анелия на пластичен "ремонт" при хирург

Певицата с мистериозна операция 

Кипърецът д-р Джак ще върти скалпела в ново риалити по bTV 

Фолкзвездата Анелия се подложи на пластична интервенция в София. Това показа самата тя. До момента не става ясно коя част от тялото си точно е "ремонтирала" певицата.

"Благодаря за всичко! За мен е радост да съм в ръцете на доктор Джак!", написа Анелия в профила си в инстаграм. Тя позира в кабинета с нашумелия пластичен хирург д-р Яковос Джак Антониу. Той е роден в Кипър, но успява да се реализира у нас, като създава своя клиника заедно с чаровната си жена Мария Касини. Кипърският специалист се изявява и като модел и е считан за истински секссимвол. Има две деца. Любопитното е, че при същия пластичен хирург интервенции си е правил и нашумелият български актьор Иво Аръков.

Реклама

"България Днес" научи, че д-р Джак ще се впусне в главната роля в ново риалити "Моето ново аз", което скоро трябва да започне по bTV. В момента текат кастингите за желаещите, които искат да направят пълна промяна на визията си пред камерите.

По-рано през тази година стана ясно, че обичаната попфолк изпълнителка Анелия е претърпяла и животоспасяваща операция. Това става по време на участието й в шоуто "Като две капки вода" по Нова тв. От спукана киста коремът й се пълни с кръв. "Ако още малко се бях забавила, щях да умра", призна през пролетта Анелия, но, за щастие, операцията минава гладко. Имаше слухове, че тя си е резнала и носа, но певицата отрече да се е подлагала на ринопластика.

Тези дни певицата участва заедно с други звезди в чалгата на 21-ия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен. Той се организира от община Неделино и Министерството на културата и в него могат да участват деца, младежи, девойки, учители по музика, свирачи и танцьори от цялата страна, разпределени в пет възрастови групи. Преди това Анелия почива по българското Черноморие, като избра курорта Свети Влас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама