Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12458374 www.bgdnes.bg

Кучкова се завърна

Бившата плеймейтка изплува от миманса

Позабравената сексбомба Елена Кучкова се завърна към светския живот!

Плеймейтката бе потънала в миманса от няколко години. Но изведнъж изплува.

Дълги години никой не знаеше какво се случва с Ели Кучкова. Фурията, разбила не едно и две мъжки сърца, реши да се покаже в социалните мрежи.

Кучкова демонстрира колко стройна е фигурата й вследствие на посещението на фитнеса. Облечена в спортен екип и изпъчила пищната си гръд на преден план, Ели изглежда зашеметяващо.

Реклама

Според някои завръщането на Кучкова в социалните мрежи, а и под светлините на прожекторите, се дължи на раздялата с мъжа й. Според други Елена иска отново да се шуми около името й, за да си прави реклама.

Кучкова потъна вдън земя преди години, след като се залюби с бизнесмена Илиян Димитров. Двамата имат две деца - Изабела, родена през 2018 година, и още една рожба, появила се на бял свят преди две години.

Ели Кучкова не крие, че обича богатите мъже. Още след като звездата й изгря на конкурса "Мис Плеймейт 2014", около името й са спрягани редица мъже от родния хайлайф - от бизнесмени, през политици до представители на криминалния контингент.

Преди години Елена се похвали, че е станала счетоводителка в родния Пазарджик. Преди години тя завърши Пловдивския университет. Направи го с почти пълно отличие. И жънеше плодовете на успеха, като се разписва срещу пет бона заплата всеки месец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама