Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12512727 www.bgdnes.bg

Аня Пенчева на 65 г.: Не мисля за пенсия

И на 79 години Данчето Христова не спира да работи

Не мисли за пенсия, споделя секссимволът на родния театър и кино Аня Пенчева. На днешната дата красавицата навършва 65 години. "През годините съм свикнала да си казвам всичко - и влюбвания, и болки, и женитби, и аборти. След 50 години отново открих колко е красив светът и не смятам, че като навърши човек пределна възраст, трябва да излезе в пенсия и нищо друго да не прави, освен да си седи вкъщи. Не съм такъв тип човек", смее се красивата Аня. Според нея годините имат значение само при уискито, докато при жената те не са важни. "Красотата кара хората да правят компромиси, на Запад известните лица се приемат много добре, а у нас се приемат като застаряващи след определена възраст", казва Аня и допълва, че "красивата жена е като слона, като влезе, всички го забелязват". Актрисата заявява, че все пак ще подаде документи за пенсия след като навърши възрастта, пък "каквото ще да става". "Няма да спра да работя", допълва секссимволът. Тя заяви, че се гордее освен със семейството си с познанството си много хора от световния арт елит. "С Робърд де Ниро бях в един асансьор. Почувствах се висока, защото бях на високи токове", смее се актрисата, която продължава да играе в театрални постановки.

Друга емблема на септемврийските Деви е великата Йорданка Христова. И на 79 години, които навърши преди дни, тя не спира да работи - цяло лято ходи на турнета в страната, в градината сама си върши работата и само от време на време й помагат двете деца.

Реклама

"Не тъгувам за миналото си - не искам да съм на 20 години. Животът е провокация - за да е интересно, трябва да прекрачваш нормите и правилата от време на време, но не да вършиш незаконни неща.

Аз вечно мъдрувам, често съм неразбрана, но няма значение - важното е да съм спокойна. Вегетарианка съм, занимавам се с йога, не съм крайна и още водя светски живот. Имам си на айпада судоку и много съм напреднала, чета постоянно и книги", споделя великата ни певица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама