Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12580966 www.bgdnes.bg

Златка дава Благой на съд

Плеймейтката издържала футболиста по време на връзката им

Хубавицата се ядоса след интервю на Джизъса и близките му, заплашва, че Темида ще определи как да вижда сина си

Грандиозен скандал избухна между бившата любовна двойка Златка Райкова и Благой Георгиев. Повод за искрите стана гостуване на футболиста в телевизионно предаване. Макар да не каза и една лоша дума за майката на сина си Благой-младши, някои коментари на неговите родители - Румяна и Жоро, разпалиха истинска война.

Реклама

"Много бяхме против тази връзка. След раждането на детето малко ни се обтегнаха отношенията със Златка. Една година не поддържахме връзка", каза майка му.

Райкова, която след раздялата си с Благой пазеше пълно мълчание, не издържа на чутото за себе си и часове след края на предаването избухна с коментари. Красавицата директно заплаши бившата си половинка, че ще се срещнат пред Темида.

"След това днес той ще вижда моето дете, както и другите само чрез съд", не сдържа гнева си русата плеймейтка. Двамата досега не са влизали в съдебната зала, за да уредят попечителството над малкия Благой. След интервюто обаче Златка е категорична, че не иска футболистът да се вижда със сина си.

Ядосана, плеймейтката изрече още куп признания за бившата си любов, които след това изтри. Според нейни близки е била посъветвана да го направи именно от адвокатите си, защото вече е предприела действия. "България Днес" потърси Райкова за коментар, но тя категорично отказа да говори за случилото се.

Най-големият удар за плеймейтката са думите на Георгиев, че двамата са били вече разделени, когато той е срещнал новата си съпруга Полина. Русата категорично отрича да е било така.

"Не е вярно, разбира се! Не сме били разделени! Когато той ни остави с Благой, нито веднъж не се обади да попита как сме, какво ще правим", казва огорчената силиконка.

Реклама

Според нея Благой изобщо не се грижи за наследника си и не оказва дори финансова помощ. Златка твърди, че с новата й половинка Карен плащат за частна детска градина, защото Благой-младши не е приет на държавна. Въпреки това не е поискала пари от бившия си.

"Казах му - нямаш-нямаш. Ок".

В коментарите си Златка многократно захапа Благой именно за финансовото му положение. Хубавицата на няколко пъти подчерта, че по време на цялото им съжителство е издържала семейството, а след раздялата не получава нищо от футболиста. Златка не скри, че именно лошото финансово състояние на Благой е изиграло лоша роля в отношенията им.

"Издръжките на децата и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредитите и заемите му ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Нямам думи колко съм обидена. Не спях и работех, за да ги издържам", огорчена е Райкова.

Самият Благой също запази мълчание за обвиненията на бившата му. Коментар пред вестника направи неговият пиар Наско Лазаров. "За мен най-ценното нещо между Благо и Златка е, че те са създали едно прекрасно дете и най-смисленият начин е да запазят добрите приятелски отношения и в името на детето да продължат напред. Станалото, станало. Наистина би било добре те да запазят добри взаимоотношения, да бъдат добри родители и да покажат на детето, че няма драми. Благо много страда и много му се къса сърцето. Детето е както на Златка, така и на Благо и в най-добрия случай те трябва да се сдобрят", убеден е Лазаров.

В конфликта между Райкова и Георгиев бе замесена и първата приятелка на футболиста - Христина Витанова, с която имат две деца. От думите на родителите му стана ясно, че Златка често е говорила против нея. Двете са в лоши отношения още от участието на Златка и Благо във "ВИП брадър" преди години. Тогава плеймейтката определи Витанова като "зло". След последните драми обаче изглежда двете вече не са в толкова лоши отношения, защото блондинката намекна, че ако Христина проговори за проблемите с футболиста, "ще стане мазало".

Изненадващо Райкова получи нож в гърба от стара нейна приятелка - Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов поздрави Благой за интервюто с думите: "Много проницателни коментари от страна на родителите ти", което бе директен удар срещу Райкова.

Реклама
Реклама
Реклама