Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12588985 www.bgdnes.bg

Димо Падалски ядосан на "Стани богат"

Легендата на "Минута е много" възмутен от участник, който си измисля бас с него 

Легендата на българския ефир и "Минута е много" Димо Падалски е бесен на участник в "Стани богат".

Реклама

Човекът енциклопедия, който има отговор на всеки въпрос по света, разказа за гаф в предаването, чийто водещ е актьорът Михаил Билалов.

"Пускам да гледам на запис "Стани богат" и първият участник е Румен Иванов. Не го познавам, но ми подсказват, че съм му бил учител. Представи се с това, че е спечелил бас с Димо Падалски. Водещият го пита какъв е бил басът. Румен каза, че басът бил за това къде е замъкът на Хамлет. Със сигурност такъв бас не съм хващал, защото много добре знам къде се намира замъкът на Хамлет! Такъв бас никога не съм хващал с никого", сподели Падалски, който е изключително изненадан от създалата се ситуация.

Всъщност замъкът се намира в североизточния край на датския остров Шеланд, в най-тясното място на протока Йоресун, разделящ Дания от Швеция.

Мистър Гугъл признава, че недоумява как човек може да си измисли такава история. На предположение, че участникът в "Стани богат" може просто да си гради имидж, Падалски отговаря категорично: "Е да, но не мисли ли, че лесно може да бъде хванат".

Преди четири години легендата на "Минута е много" успя да хване неправилно зададен въпрос в "Стани богат".

"Неточен бе въпросът кой е единственият континент, който е в четирите полукълба. Възможните отговори бяха Европа, Африка, Северна и Южна Америка. Отговорът бе Африка, а истината е, че и Азия е в 4-те полукълба - Северно, Южно, Източно и Западно", коментира тогава Падалски.

Реклама
Реклама
Реклама