Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12605462 www.bgdnes.bg

Бившият национал Предраг Пажин: Няма да е лесно срещу Гибралтар

Съставът на България е малко странен, но само на пръв поглед, каза Пажо


"Лесни мачове в днешния футбол няма и ако някой си мисли, че този срещу тима на Гибралтар ще е такъв, много се заблуждава", коментира бившият ни национал Предраг Пажин.
"Лъвовете", водени от Младен Кръстаич, излизат тази вечер на стадиона в Разград именно срещу този съперник в мач от група "С" на Лигата на нациите.
Докато в състава на гостите голямата част от състезателите са полупрофесионалисти, то в нашия има доста имена, които правят своя дебют с националната фланелка.
"Вярвам на Кръстаич, макар да не познавам работата му като треньор - казва Пажин, който е чужденецът с най-много срещи за "лъвовете". - С него сме играли навремето заедно и като футболист беше добър. Все пак той изведе Сърбия до световното в Русия. И това не е случайно, защото той е амбициозен човек, сериозен, с характер."


Според родения в бивша Югославия футболист групата на повиканите от Кръстаич в състава играчи е малко странна, но само на пръв поглед. "Виждаме, че нивото на българския футбол, както и на самите футболисти не е кой знае колко високо. Предния мач в Гибралтар страдахме, взеха ни точка. Явно Младен работи за подмладяване, но и дава шанс на повече играчи да се докажат. А дали това ще стане, те самите ще покажат. Има два мача, в които да го направят, нали само няколко дни по-късно играем и срещу Северна Македония. Този мач ще е по-сериозен, но при успех срещу Гибралтар момчетата ще имат малко повече самочувствие. Иначе много бързо в отбора могат да се върнат тези, които бяха основата на тима на Ясен Петров", коментира още Пажин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама