Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12620695 www.bgdnes.bg

Изтеглиха жребия за Sofia Open, Григор Димитров започва от ІІ кръг (Видео)

Изтеглен бе жребият за схемата на тенис турнира Sofia Open, който ще се проведе в зала "Арена Армеец" в българската столица. Утре стартират квалификациите, а в понеделник - мачовете от основната схема.

Шампионът от 2017 г. Григор Димитров е поставен под №3 и започва участието си от ІІ кръг, както и останалите в топ 4 на поставаните.

Реклама

Българската звезда от световен ранг в тениса очаква победителя от срещата между Микаел Имер (Шв) и Иля Ивашка (Блрс), с когото ще спори за място в 1/4-финалите.

Участващият с "уайлд кард" Димитър Кузманов ще стартира на Sofia Open срещу квалификант, а другият българин с покана от организаторите за основната схема Александър Лазаров ще срещне в V кръг Иржи Лехечка (Чех).

Защитаващият титлата си от предишните два сезона и №1 в схемата в София Яник Синер (Ит) ще играе във ІІ кръг срещу спечелилия мача между Нуно Боржес (Пор) и квалификант.

Гвоздеят на І кръг е двубоят между трикратния шампион в турнирите от "Големият шлем" Стан Вавринка (Швейц) и италианския кавгаджия Фабио Фонини.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама