Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12648111 www.bgdnes.bg

Сървайвърка ражда до дни

Мисля, че водите ми ще изтекат на касата в супермаркет, каза Мила

Гаджето на Сами Хоснни влезе в деветия месец

Сървайвърката Мила Савова ще стане майка до дни!

Половинката на риалити героя Сами Хоснни влезе в деветия месец. Това разкри самата блондинка.

Терминът на мацката от "Сървайвър" е в началото на октомври. Светската двойка е напълно готова за появата на първия им наследник. Риалити героите са накупили всичко необходимо и са в трепетно очакване на бебока.

Реклама

Мила изобщо не се плаши от това, че скоро ще бъда майка. И трябва да се грижи и за малкото човече.

Блондинката се притеснява единствено къде ще й изтекат водите. Въпреки че ще ражда до дни, риалити героинята не се задържа на едно място.

"Подозирам, че водите ми ще изтекат на касата на някой супермаркет", споделя Савова.

Мила и Сами решават да имат дете месеци след като блондинката се прибира от "Сървайвър". На отдалечения остров край Филипините мацката решава, че й е време да създаде потомство.

"Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време", шегува се Сами, докато с половинката му разкриха, че ще стават родители.

Мила напълно е простила грешката на любимия си отпреди години. Докато бе във "Фермата", треньорът на звездите имаше мимолетна авантюра с друга участничка - Силвия.

Въпреки че са заедно от няколко години, преминали са през какво ли не, а сега ще стават родителите, Сами и Мила все още не планират да вдигат сватба. Според слуховете за това е виновен мачото. Треньорът на звездите не искал да жени. Според него това е просто формалност.

Реклама
Реклама
Реклама