Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12648142 www.bgdnes.bg

Нов национал люби израелка

Сочно дупе за Стоянов

Йони и Ноа се запознават в Обетованата земя, неразделни са

Чуждестранните гаджета в националния отбор в България се увеличават с още едно. Супер подмладеният състав на селекционера Младен Кръстаич освежи и с нови чаровни попълнения във ВИП ложите на стадиона. Старите кучета Валери Божинов и Ники Михайлов вече ги няма, но за сметка на това младите "лъвчета" водят със себе си сексапилни девойки.

Дебютиралият за "трикольорите" 21-годишен талант Йоан Стоянов също може да се похвали с апетитно гадже до себе си. Мацката е израелка и се нарича Ноа Бахар, разкрива "България Днес" за първи път. Футболистът с номер 13 и русокосото изкушение се запознават в Обетованата земя, където Йони живее от малък.

Реклама

Йони е роден в България, но семейството му се мести в Израел, когато е едва 2-годишен. Той е юноша на "Апоел" (Херцлия), минава през "Кфар Саба", а в момента е част от елитния "Апоел" (Беер Шева). Когато го вижда, израелската девойка се влюбва в него от пръв поглед. Двамата са заедно от години, като обичат да посещават различни места из страната, включително Йерусалим. За рождения ден на любимата си българският футболист я заведе в Италия. На почивка край басейна това лято Ноа гушка Йони само по изрязан червен бански. Блондинката не крие сочното си дупе, с което е успяла да съблазни Стоянов.

Новият български национал може да играе като десен защитник и халф. Преди да бъде повикан при мъжете, той записа мачове и за младежкия национален отбор под ръководството на селекционера Александър Димитров. Любопитното е, че Йони е получил покана и от националния тим на Израел, но е избрал да играе за родината си. Сериозен интерес към него има от страна на българския шампион "Лудогорец", който следи изкъсо изявите му.

Йони не е единственият национал с гадже чужденка. Както "България Днес" наскоро писа, плейбой №1 в новата селекция е 23-годишният ляв бек Матео Стаматов. Той излиза с испанската хубавица Соня Сорейе, а преди това заряза местната риалити звезда Марта Гранеро.

Доскорошният футболен национал Едисон Йорданов (29) се ожени на приказна сватба в Германия това лято. Играчът избра за своя съпруга красива 26-годишна германка от ирански произход. Зашеметяващата булка с външност на арабска принцеса се казва Йеганех Шарги. Тя е родена и израснала в немския град Щутгарт. По-голямата част от живота на Едисон също е преминала в Германия. В момента той играе за белгийския елитен тим "Вестерло", но е контузен и затова не попадна в сметките на новия български селекционер за мачовете с Гибралтар и Северна Македония, игран снощи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама