Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12658239 www.bgdnes.bg

Дара в битка с щерката на шефката

За "Жена на годината"

Бабинова срещу Койна Русева, Евелин Костова в съревнование с Мария Сотирова

Дара се изправя в люта битка за приза "Жена на годината" срещу... щерката на шефката си. Менторката от "Гласът на България" е номинирана в категория "Музика".

Реклама

Любопитното е, че най-голямата конкуренция на сексапилната певицата е младата ALMA. Изпълнителката е дъщеря на Саня Армутлиева, която е продуцент на Дара.

Познатата ни от малкия екран с изявите си "Гласът на България" певица дори агитира хилядите си фенове и последователи да гласуват за нея. В момента Дара е една от най-популярните изпълнители и жени у нас. Тя е истинска сензация в интернет, а с изявите си в шоуто по Би Ти Ви е добре позната на публиката.

В категория "Музика" са номинирани и още две доста популярни певици. Керана и Петя Данкова също имат своите шансове. И се надяват да се окичат с престижната статуетка.

Звездата от хитовия сериал "Мен не ме мислете" Весела Бабинова се бори за "Жена на годината" в категория "Актриси".

Екранната Яна в сериала на Би Ти Ви влиза в люто съревнование с колежката си Койна Русева.

Бабинова е млада майка. Преди близо две години дари любимия си Влади Зомбори с рожба. С лекота Бабинова жонглира между работата си, грижите за малката Йоанна и домакинската работа. Нещо много достойно и рядко срещано при младите жени.

За приза се борят още звездата от "Съни бийч" Евелин Костова и надежда на родното кино и театър Мария Сотирова.

Младата актриса изгря преди години в "Братя". По-късно Сотирова влезе в ролята на архитектката Христина от "Аз и моите жени". А последната й запомняща се роля бе на журналистката Бояна в хитовия сериал "Лъжите в нас".

Реклама
Реклама
Реклама