Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12721861 www.bgdnes.bg

Сърби одобриха олимпийска медалистка за снаха

Алекса заведе Елица при родата след "Игри на волята"

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро Елица Янкова бе одобрена за сръбска снаха. Гаджето на нашето момиче Алекса Ерски представи Елица на родата си след края на снимките на риалитито "Игри на волята".

Двамата пътуваха до Белград наскоро, където борецът я срещна с родителите и близките си. Чаровната Елица успяла бързо да спечели одобрението им. Още повече че подобно на Ерски е спортист и го разбира отлично. Освен това сърбите паднали в плен на красивата й усмивка и неподправения чар и започнали да наричат Елица Лелица на галено.

Реклама

"България Днес" научи, че именно борбата среща белградчанина и бронзовата олимпийска шампионка до 48 кг от тепиха в Рио. Знаят се от няколко години, но близки издадоха, че връзката им започва през лятото на 2021-ва. Оттогава двамата са неразделни, като Ерски прекарва по-голямата част от времето си в България заради своята любима. Но не занемарява подготовката си. Просто тренира тук, а Елица го подкрепя.

Двамата влюбени решават да се запишат заедно и в "Игри на волята", за да не се разделят за толкова дълго време. Гаджето на боркинята се превърна в един от най-харесваните участници. Влюбените са в различни отбори, което доста тежи на Елица.

В предаването Ерски сподели, че много харесва страната ни. Той уточни, че това е така не само заради гаджето му, но и защото имаме красива природа. Спортистът разкри и разочарованието си от сръбската федерация по борба. Алекса трябвало да представи тази година страната си на световното в родния му Белград. Вместо това от федерацията взели решение това да не е той, а чужденец.

"Седем години съм шампион на Сърбия, но те въпреки това избраха друг човек", разказа Алекса. - "Приех го много тежко, защото се подготвях половин година за състезанието, а не получих шанс. "Игри на волята" ще бъде моето първенство. Аз съм супер мотивиран, а победата в шоуто ще е много повече от друго спортно състезание."

Сърбинът също се познава с близките на Елица във Варна, но доскоро тя не беше срещала неговите роднини. Това се промени през септември. Двойката прекара известно време в Белград. Янкова не пропусна да обиколи всички известни места в сръбската столица. Част от престоя им съвпадна със световното първенство по борба. Така че двойката бе и в залата, за да гледа най-интересните хватки.

Реклама
Реклама
Реклама