Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12729081 www.bgdnes.bg

Керер заби танцьорка

Защитникът и Ариадна заживяха заедно в Лондон

Нова сексапилна половинка превзема Висшата лига. Защитникът на "Уест Хем" Тило Керер си спечели завистта на мнозина, след като свали красива танцьорка.

Любимата на бившия играч на "Пари Сен Жермен" е Ариадна Хафез. Двамата излизат от няколко месеца, но едва сега разкриха връзката си. Екзотичната мадама вече се премести при любимия си в Лондон.

Реклама

Ариадна е изключително популярна в Испания. Тя доби световна слава преди година, когато танцува танго на 10 метра под водата. Хафез е фен на свободното гмуркане. Спиращото й дъха танго е с продължителност 3 минути.

Освен като танцьорка половинката на Керер се изявява и като хореограф. Испанката е работила и като модел. Има фотосесии за някои от най-известните списания в родината си.

Хафез беше част от второто издание на риалити шоуто Fame, Let's dance! през 2009 г., където демонстрира своите танцови умения. Участвала е и в "Моята голяма нощ" на испанския режисьор Алекс де ла Иглесия.

Ариадна е с шест години по-голяма от Тило. Керер бе женен допреди няколко месеца, като упорито държеше жена си далеч от светлините на прожекторите. Двамата имат дъщеричка Нала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама