Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/12730969 www.bgdnes.bg

Британският таблоид "Дейли стар" разказва: Ванга предрича война в Украйна до 2024 г.

Предсказанието разплаква жената на руски войник, който е на фронта 

Войната в Украйна ще продължи още две години. Това предсказание на баба Ванга публикува британският таблоид "Дейли Стар", като се позовава на аудиозапис между руски войник и неговата съпруга.

Обаждането е качено в Ютуб от Дирекцията за разузнаване на украинското министерство на отбраната.

Реклама

В него войникът и съпругата му тъжат, че няма да се виждат известно време. Боецът й обяснява, че не може да се прибере от фронта. Жената се опитва да запази самообладание, тъй като вярва, че българската пророчица, направила поредица от предсказания за света преди смъртта си през 1996 г., е казала, че войната ще продължи до 2024 година.

Ето и част от разговора между съпрузите:

Той: "Основното е, че получих заплатата си".

Тя: "Мамка му, тази заплата не ме интересува. Трябва да си вкъщи".

Той: "Аз също искам да се върна вкъщи, но няма начин".

Тя: "Според предсказанията на Ванга всичко това ще продължи до 2024 г. А вчера си мислех - две години няма да те видя".

След като жената изпада в ридания, разговорът частично продължава:

Тя: "Не мога, не мога".

Той: "Не хленчи. Не хленчи".

Тя: "Не мога, не мога, не мога...".

Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, става ясно от материал, публикуван миналия месец в британския вестник "Сън". От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора.

Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, посочват още от "Сън".

Българската пророчица умира преди 25 години, но и до днес хората разказват нейни предсказания. Тя става известна благодарение на дарбата си да гадае. Вангелия Пандева Гущерова предрича Втората световна война, появата на Хитлер, ядрените оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. В нейните прогнози от много години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

Според британското издание баба Ванга е пророкувала тревожна поредица от събития през 2023 г. Ядрена катастрофа и масивна космическа буря са само част от бедствията, които може би ще ни сполетят през следващата година. Ванга е предсказала още, че една "голяма държава" ще извърши изследвания върху хората с биооръжия. Според видението стотици хиляди хора могат да умрат в резултат на тези експерименти. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените нации ефективно забранява подобни експерименти. И също така забранява складирането на вируси и опасни бактерии.

Реклама
Реклама
Реклама