Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12826009 www.bgdnes.bg

Шеф Токев се завръща при тиганите

Първа публична поява след инцидента

Готвачът, който бе в затвора, открива фестивал на гурме кухнята

Бившият затворник шеф Андре Токев се завръща на кулинарната сцена.

Топготвачът, който лежа в пандиза няколко месеца, ще се появи за пръв път публично пред куп хора. Това ще се случи в началото на следващия месец.

Токев ще открие фестивал на гурме кухнята в Банско.

Шеф-готвачът ще представи своите умения пред стотици гости, които ще могат да дегустират специалитетите на бившия пандизчия.

Реклама

Токев е напълно готов за среща с широка аудитория. За него няма психологически проблем, че хората могат да го гледат с лоши очи.

"Нагласата ми беше да се променя, да извлека дивидентите от този престой в затвора и го направих", заяви кулинарят.

Андре Токев бе заловен да кара пиян белия си мерцедес по джанти на Околовръстното шосе в София през ноември миналата година. Дрегерът отчита 1,9 промила. Пред ченгетата кулинарят обяснява, че е стресиран от много бачкане и затова е пийнал.

Тъй като е осъден условно за предно нарушения няколко години по-рано, Токев влиза в затвора, където изкарва няколко месеца на топло.

След като излезе от зандана, Андре разкри, че си е взел поука. Ала се покри с изключение на няколко интервюта за големи медии.

Токев остана без работа в "Мастършеф", след като шоуто спря. Сега той е съсредоточен изцяло върху ресторанта си, който се намира на пъпа в София. Той работи, но вече по-умерено, за да не повтори инцидента отпреди година.

"Бях свикнал всичко да се случва сега, на педал, но в затвора се научих да осъзнавам, да изчакам един момент, да взема дълбоко въздух. Сега вече поглеждам по-осъзнато, философски и си оставям повече време за някои действия", обясни наскоро майсторът на черпака.

Реклама
Реклама
Реклама