Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12834942 www.bgdnes.bg

Новото БГ барби живее в Ню Йорк

Ради-Лала е успешен модел отвъд океана, има над милион фенове

Ради Будюнова с артистичен псевдоним Лала е новото БГ барби с над милион фенове в инстаграм! Горещата блондинка от малка мечтае да живее в Ню Йорк и когато навършва 18, мечтата й се сбъдва. От няколко години Ради е успешен модел в Голямата ябълка, дефилирала е с облекла на световноизвестни брандове. В биографията си освен това тя къта и титла "Мис Глобал Русия 2018", както и "Мис Глобал Ню Джърси"

Хубавицата, в чиито вени тече и руска кръв, признава, че най-силният стимул за нея са светлините на прожекторите. "С постоянство превърнах това в професия. Научих се да не позволявам на хората да ме дърпат назад. И да запазвам фокуса си върху целта дори когато нещата изглеждат много трудни", сподели новото българското барби.

Реклама

Новата икона в инстаграм разказва, че била много изплашена на първото си ревю, но след като видяла резултатите, се влюбила в създаването на изкуство. Омайницата е нагазила в модните води на инфлуенсърството по време на пандемията, когато ангажиментите й на живо намаляват драстично. В момента всеки пост на красивата Лала в социалните мрежи събира по 10 000 лайка дневно.

"Отначало никой не вярваше в мен, дори майка ми беше скептична. Но след като видя пробива ми в инстаграм, се превърна в моя най-голям фен. Тайната е винаги да работиш упорито и да не приемаш нищо за даденост. Няма невъзможни неща, ако вярваш в себе си", убедена е Ради.

Новоизпеченото родно барби често нажежава мъжката част от огромния си фен клуб с фотоси по монокини от екзотични плажове. Когато не е в САЩ, моделката пътешества из цял свят, но досега не е показала гаджето си. Тя довери, че "иска да обича и да се радва на живота", но дали има постоянен партньор до себе си, засега е една от тайните на дивата с българо-руски корени.

Ради Будюнова никога не изневерява на дрескода и дори във всекидневието е в облекла на топдизайнери. Над всекидневната градска "униформа" на работещо момиче в мегаполис тя намята тренчкот на прочута марка. Само един акцент, но звезден, обобщават дарбата й да поддържа топимидж модните спецове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама