Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12867939 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Луна: Готова съм да оглавя парламента

Само аз мога да вкарам ред в залата. Поканят ли ме за председател, половината ги гоня на мига

"Бих приела да стана председател на Народното събрание. Готова съм за този пост. Явно от всички само аз мога кратко, точно и ясно да вкарам ред в залата."
Това каза пред "България Днес" Луна. Певицата бе кандидат за депутат в 48-ия парламент, но не успя да премине бариерата и да влезе в политиката.
"Поканят ли ме за председател на парламента, веднага половината ще ги изгоня. Има едни, които само стоят и си бъркат в носа. Други пък спят на столовете, нали ги виждам. Това ли заслужава народът ни? Тези ли сме избрали", чуди се Луна.
Кандидатката за депутат е категорична, че политиците са омаловажили всички важни постове в страната. Показателното било как вече трети ден не могат да изберат един от най-важните хора в страната. Нещо, което се случва за пръв път в историята ни.
"Как пък един от депутатите не стана и не каза, че се излагат и е време да разпускат парламента. И да се приключи това мъчение", казва още Луна.
Според певицата България влиза в спиралата на избори след избори. Това било видно още от първите часове на новия парламент.
"30 години слушаме едно и също. А промяна - няма. И все сме в криза. Още чакаме да се случи това, което са обещали преди. Ние да не живее по 200 години? Парламентът се напълни с чудовища и паразити. Мислят какво ще ядат, а не за народа, който гладува. Идва тежка зима, а те си мерят егото. Никой не отстъпва нищо. Вътре са от алчен по-алчен", срази политиците Луна.
Тя е на мнение, че само с избори до дупка може България да се оправи.
"С всеки следващ вот един по един ще започнат да окапват. И след няколко избора ще останат само достойните за управлението на държавата, защото народът вижда цирка, които сътворяват всеки ден. В парламента трябват хора с воля. Другите вече сме ги видели", категорична е Луна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама