Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13042448 www.bgdnes.bg

Ето я бременната Ивайла Бакалова

Миската ражда по Нова година

Това е нещо много лично! Не искам да го коментирам, казва красавицата

Край с мистерията родила ли е в Дубай Ивайла Бакалова! За първи път публикуваме снимки на бременната миска, направени през последните дни. На тях ясно се вижда коремчето на красавицата. Така слухът, че Бакалова е родила през лятото в Дубай и се е разхождала там с количка, е категорично опроверган!

Около Нова година очаква втората си рожба една от най-известните носителки на титлата "Мис България" Ивайла Бакалова! Това потвърдиха и приближени до миската пред "България Днес"!.

Реклама

Потърсена за коментар, Ивайла Бакалова не отрече, че чака с трепет щастливото събитие, но даде да се разбере, че предпочита да не го огласява.

"Това е нещо много лично! Не искам да го коментирам - личният живот затова е личен! Отдавна съм излязла от публичното пространство", заяви миската.

Спекулациите, че Ивайла е родила тайно в емирството и вече си бута количката по моловете, са стигнали до нея и са предизвикали реакция със смях.

"Кой каквото иска да си пише. Спрях да опровергавам лъжите, но хората им вярват", коментира Бакалова писанията по свой адрес.

Само ден по-рано миската празнува имения ден на порасналата си щерка Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански-Вълка. Миналата година момичето завърши средното си образование, а бала си отпразнува в заведението на половинката на майка си - бизнесмена Веселин Денков.

Реклама

Ресторантьорът, познат с прякорите Брадата и Воденицата, беше задържан през 2020 г. на връщане от воаяж с миската. Прокуратурата го обвини като един от тарторите на престъпна група за лихварство. Погна го и антикорупционната комисия, която наложи запор на авоари за милиони. Последваха месеци зад решетките. Денков беше пуснат под домашен арест покрай разкрития на любимата му за корупция в съдебната система.

Именно Бакалова освети скандални факти благодарение на записани разговори и влезе със скрита камера в ареста, за да докаже, че задържането на Денков е изнудване, а не правосъдие.

Бизнесменът изкара още месеци наред с гривна за проследяване вкъщи. Той отказваше да плати безумно високите гаранции, които съдът му определяше. Докато след почти двегодишна сага Темида не се смили с миза от 20 бона.

Това позволи на влюбената двойка да прекара част от лятната си ваканция на гръцкия остров Миконос. В края на август двамата уважиха морската сватба на моделката Роси Черногорова и Борислав Желязков - Боби Манекена. На снимките от ВИП събитието Ивайла прикрива коремчето си с чанта. Това даде повод да се шушука в светските среди, че тя крие наедряващата си фигура. Според запознати бебето се очаква да се появи на бял свят през декември или януари.

Желаем им да са живи и здрави!

Далеч от социалните мрежи

В последните месеци Ивайла Бакалова не е толкова активна в социалните мрежи. В профилите си тя публикува само специално подбрани снимки, на които не се вижда коремът й или пък е с широки дрехи. Издават я само щастливата усмивка и блясъкът в очите й. Ако исках да съобщавам нещо, можеше да го направя веднага през социалните мрежи. Но имам право да не го правя, заключава мъдро миската.

Реклама
Реклама
Реклама