Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13111391 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова обикаля дискотеките с дъщерята на Вергов

Певицата Мила Роберт води яката група

Актрисата спи в столицата за 500 лева на нощ

Холивудската актриса Мария Бакалова се отдаде на нощен живот при последното си прибиране на родна земя.

Бакалова обиколи няколко столични заведения и се развихри на дансинга. Тя бе в компанията на певицата Мила Роберт и дъщерята на Юлиан Вергов - Алена Вергова.

Реклама

Мила и Бакалова са забелязани в петък вечерта да се разхождат из централните софийски улици. Мария отзивчиво се снима със свои фенове. След това двете фурии се отправят към актуален столичен клуб. Към тях се присъединява Вергова и още приятелки на певицата Роберт.

Компанията бързо се превръща в център на внимание. Момичетата танцуват цяла вечер. Няколко по-напористи младежи опитват да приближат холивудската знаменитост. Те обаче бързо са отпратени от приятелките й. В събота вечер компанията също се юрва на нощен живот. Бакалова видимо се забавлява на родна земя и не се държи претенциозно като голяма звезда.

"Момичетата дойдоха, отидоха на бара и Бакалова изобщо не се смути от погледите на всички в заведението, които бяха вперени в нея", разказва барман в заведението, в което са били мадамите. Интересно е, че към тях така и не се присъединява нито един мъж.

Откакто стана световноизвестна, българката не е издавала за мъж до себе си. Клюки неведнъж са я свързвали с холивудски продуцент, който й помага да стане известна, но такава информация не се потвърждава. Мария ще е в България още няколко дни, след което заминава за Гърция, където ще се снима в нов филм. Изглежда този път тя няма да има време да посети родния Бургас.

Докато е в София, актрисата спи в един от най-скъпите столични хотели. Стаята й е с гледка към "Св. Александър Невски", затова цената на нощувката е солена - 500 лева на нощ.

Реклама
Реклама
Реклама