Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13111435 www.bgdnes.bg

Гита не била новата муза на Боби Лазаров

Познавали се, но не били заедно

Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова, едно от лицата на телевизията на БСП. Двамата били само колеги, но нищо повече, споделиха хора от обкръжението им.

От няколко дни мълвата твърди, че телевизионерът е влюбен в младата си и красива колежка Гита, а тя пък зарязала предишния си приятел, който изгледал детето й.

Реклама

Красивата телевизионерка работи в няколко кабеларки, като за капак от близо две години кацна в партийната телевизия на БСП. Манолова е яростна привърженичка на Корнелия Нинова и доверена репортерка на важни събития за партията като събора в Бузлуджа.

И Лазаров от 17-годишен започва да се занимава с журналистика, като близо 10 години е радиоводещ и музикален мениджър в радио "Витоша" и радио "Експрес". Завършва кинознание в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". През 2002 г. става част от екипа на Би Ти Ви, където работи като репортер, сценарист и водещ. През 2019 г. е и синоптик, след като Христина Балинска напусна. Покрай работата си среща и бившата си половинка Ива Колева. Но връзката им продължава само година. Двамата имаха куче - бяла малтийска болонка на име Алиса, което Лазаров обичаше да пуска в профила си.

Боби Лазаров е един от най-симпатичните и харесвани лица в телевизията. С лъчезарността си и неприкритото си чувство за хумор той е любимец на колегите си, но и на по-възрастните, тъй като често споделя буркани със зимнина, които сам прави. Компотите и домашната лютеница той пуска в мрежата с думите "У майкини" и обира лайковете на баби, дядовци, фенки и приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама