Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13122537 www.bgdnes.bg

Актьорът Филип Буков: Не сме гаджета с Виктория!

Актьорът и певицата се виждат, но като приятели

Актьорът Филип Буков и певицата Виктория Георгиева не са гаджета. Макар в последните дни да се появиха романтични кадри в профилите им в социалните мрежи, отношенията между тях са само приятелски и актьорът и певицата не са новата светска двойка, за съжаление на феновете им. Двамата получиха стотици коментари, че много си отиват и би било страхотно, ако са заедно. Дори актрисата Аня Пенчева се развълнува от кадрите и загадъчно коментира с влюбено сърце. Звездата от "Откраднат живот" коментира слуховете по свой адрес пред "България Днес": "С Виктория сме приятели. Познаваме се отдавна. Аз се снимах в неин клип, след това останахме близки, виждаме се често", разкрива актьорът.
Още през лятото Филип се появи във фотосесия, заснета към новото видео на Виктория.
"С Филип се познаваме отскоро и тъй като много исках да се снимам с красив мъж за тази песен, той ми изникна в съзнанието. Писах му, той откликна веднага и много хареса идеята. Аз съм голям фен на моторите, Филип също", разказа тогава миналогодишната ни представителката на "Евровизия".
Последните снимки са работни кадри от снимачни процес, от които ясно се вижда, че двамата много се забавляват по време на работа.
За Филип Буков това далеч не е първият случай, в който го свързват с известна българка. По време на снимките на филма "Аферата Пикасо" през лятото се заговори за любовна афера между него и красивата манекенка Диляна Попова. В първите кадри от лентата Буков и Попова страстно се прегръщат и целуват на плажа.

За самия Филип подобни клюки са част от работата му. Само за няколко години той се превърна в един от най-търсените млади актьори у нас. След "Откраднат живот", той стана популярен и със сериала "Татковци". Името му беше спрягано и за предаването "Ергенът", но в крайна сметка беше изместен от пианиста Евгени Генчев.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама