Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13122563 www.bgdnes.bg

Стефан Вълдобрев се потроши на футбол

Изпълнители масово се контузват напоследък

Музикантът скъса мускулни влакна, докато снима клип към песента "Играча на мача"

"Ще бъда извън строя за няколко седмици - сериозна футболна контузия по време на снимки", сподели актьорът и музикант Стефан Вълдобрев в социалната мрежа. Обичайният заподозрян в положителни емоции се оказа със скъсани мускулни влакна покрай снимането на видеото към новата песен на бандата "Играча на мача".

Реклама

"Всичко е наред с мен, добре съм, ще вляза в час скоро. Благодаря за вниманието, но нямам какво повече да кажа", сподели пред "България Днес" любимецът на малки и големи.

Парчето, виновно за контузията, вече се върти на честотите на БГ Радио, а от днес може да се гледа и клипът в Youtube канала на групата.

"Случват се такива работи с отдадените играчи. Поздрави, прегръдки и до скоро!", добавя композиторът и филмов режисьор.

Вълдобрев не е единственият, който се потроши напоследък.

Още в средата на септември колегата му Станислав Сланев-Стенли също контузи дясната си ръка, и то броени дни преди много важния за него концерт "Следи" в зала 1 на НДК. Певецът падна на рамото си в топла септемврийска утрин по стълбите пред балчишки магазин и се отърва само с пукната кост и "натрошени работи". Това се случва по време на зазимяването на караваната на белокосия вокал, който залага на Северното Черноморие.

Чаровният вокал и басист на група "Ревю" Васо Гюров непрекъснато играе приятелски мачове и постоянно е контузен, сподели той за "България Днес". "Друг е въпросът колко съм се наранил и кога ще ми мине. Но въпреки това не спирам!", добави той. Васил е прословут с футболната си запалянковщина и енциклопедичните си познания.

Видно нашите не/пораснали любими мъже не спират с момчешките лудории, но понасят гордо последствията от поривите си. Лошо няма! Само да внимават повече, че комай забравят годините си, а това може да им изиграе лоша шега! Пазете се, момчета! Още искаме да ви гледаме и слушаме!

Реклама
Реклама
Реклама