Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13168117 www.bgdnes.bg

Вокалът на Stereo MC's надяна софийска тениска

Неповторимият глас на нотингамската група Stereo MC's Робърт Бърч облече тениска с надпис "София" на концерта им този уикенд в столичния клуб Mixtape 5. Алтърнатив денс групата за пореден път не изневери на точността, стила и любовта си към публиката и я държа будна и потна в продължение на един катарски мач време. Заедно с феновете си вечно младият вокал танцува и изпя любимите парчета на софийските гъзари. Резултатът - пълна зала с много емоции, няколко поколения меломани и великолепна музика. И обещанието, че ще дойдат отново.

Да си фен на тази група е като да не успяваш да се наситиш на любимото си питие, ястие, книга, филм... А именно - да не можеш да спреш да го желаеш, макар да знаеш до болка съставките му и почти да не очакваш изненади от него. Да си напълно наясно кое какво е, след кое какво следва, как се прави и каква е насладата от него. Да имаш непреодолимото желание винаги, когато ти се отдаде възможност, да го консумираш с класен финес до бохемско безсъзнание. Да искаш да разказваш за него с най-очарователните словесни похвати, които познаваш, на всеки, който не го знае и за теб това е огромна, но поправима грешка. Да си склонен да не обръщаш никакво внимание на някой гаф, макар и видоизменящ добре познатото от теб в годините дотук...

Защото обожаваш и си отдаден на причината, поради която всеки път си там, където е и тя. Защото не можеш и не искаш да можеш без "причината" Stereo MC's.
И така до следващия път...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама